Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au dat de gol! Ce fac cei doi cand se revad dupa o lunga perioada

Publicat: 25 Sep. 2019, 08:51 Vedete

Sexy impresara si sotul sau nu reusesc sa stea mereu impruena, insa compenseaza atunci cand se revad.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Impresara a dezvaluit cum decurg intalnirile cu partenerul ei de viata, atunci cand se revad dupa o lunga perioada de timp.

„Eu și Laur ne-am găsit numai bine, pentru că suntem amândoi foarte romantici! Pentru noi, atunci când vine în România sau merg eu la el, este aproape obligatoriu să ne petrecem cel puțin o seară numai noi doi, la un restaurant, cu o mâncare bună și câteva ore în care vorbim pur și simplu.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghe au divortat in secret?! Adevarul despre pumnul dat lui Dan Alexa a iesit la iveala

Funcționează perfect. Nu trăim în aceeași țară și, deși vorbim zilnic la telefon, altceva e să stăm față în față, să ne bucurăm unul de celălalt.

Noi am fost dintotdeauna o familie ieșită din tipare, tocmai pentru că am fost, aproape dintotdeauna, împărțiți pe continente diferite. Suntem obișnuiți și ăsta este ritmul nostru.

Atunci când ne întâlnim cu toții, trebuie să străbatem mii de kilometri ca să ne vedem, din SUA, Germania, Emiratele Arabe, România. Nu e ușor, dar noi cu asta suntem obișnuiți. Știm să ne bucurăm la maximum de fiecare moment pe care-l petrecem împreună” a spus Anamaria Prodan pentru Click!

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro din partea lui Laurentiu Reghecampf

Publicat: 25 Sep. 2019, 08:51 Vedete
Pe aceeași temă