Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro din partea lui Laurentiu Reghecampf. Se poate considera o norocoasa

Publicat: 18 sept. 2019, 08:40 Autor: Simona Vedete

De ceva vreme au aparut zvonuri in presa conform carora Anamaria si Laurentiu au divortat.

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro. Insa apropiati ai cuplului neaga cu vehementa toate aceste informatiile si au povestit ca antrenorul tocmai i-a facut un cadou extravagant partenerei lui de viata, mai precis un Rolls-Royce Cullinan, in valoare de 310.000 de euro.

„Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani.

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro

În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine”, a spus pentru Click! o sursa de-a cuplului.

Contrar acestor afirmatii, Anamaria si Laurentiu s-au saturat sa contrazica toate aceste ‘idei’ aparute in mass-media.

„Nu s-a plictisit lumea să-i tot divorțeze? De trei ani de zile în fiecare săptămână, în fiecare lună mai vine câte cineva și aruncă câte o bombiță din asta care n-are nicio treabă cu realitate. Sunt tâmpenii!

Iar Ana s-a săturat să tot explice de fiecare dată că nu se va întâmpla acest lucru. Doar în visele unora! Dacă au divorțat acum câteva luni de ce i-a luat Reghecampf acum o săptămână un Rolls-Royce Cullinan de 310.000 de euro?! Un model nou-nouț, țiplă?”, au spus alte surse apropiate celor doi, pentru Libertatea.

„Pe 19 septembrie, adică joi, Laurențiu împlinește 44 de ani. Au venit aici cei mai buni prieteni ai familiei și sunt așteptați inclusiv oameni din fotbal.

Dacă erau divorțați voi credeți că Ana se mai chinuia să vină până la Dubai să petreacă până dimineață? Iar Reghecmapf îi mai făcea cadouri de 300.000 de euro? Nu au divorțat nici la propriu, dar nici măcar la figurat!”, au mai spus acestia.

Publicat: 18 sept. 2019, 08:40 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă