Fetita de 13 ani din Targu Jiu a fost gasita! A fost data disparuta ieri

Publicat: 25 Sep. 2019, 09:14 News 3
Fetita de 13 ani din Targu Jiu a fost gasita! A fost data disparuta ieri

Tatal Robertei Gabriela, fetita de 13 ani, a fost gasita azi.

Fetita de 13 ani din Targu Jiu a fost gasita! Politistii au gasit-o azi pe Roberta Gabriela Codinoiu, eleva Colegiului National Spiru Haret din Targu-Jiu, dupa mai multe cautari.

Seara trecuta, copila se afla pe o strada din centrul orasului orasului si a spus ca nu a fost victima unei infractiuni.

Fetita de 13 ani din Targu Jiu a fost gasita

Fetita de 13 ani din Targu Jiu a fost gasita

„În urma amplelor activități de căutare desfășurate, minora a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Târgu-Jiu, în zona Parângu. Pe perioada dispariției, tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni”, transmit reprezentantii IPJ Gorj, potrivit Cancan.

Tatal Robertei a fost cel care a apelat la serviciile Politei dupa ce s-a intors de la serviciu si a constatat ca fiica lui nu este acasa.

„La data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în jurul orei 20.00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare.

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a comunicat, seara trecuta, Miruna Prejbeanu, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Publicat: 25 Sep. 2019, 09:14 News 3
Pe aceeași temă