Alertă! Amenințare cu bombă la un mall din București

Publicat: 20 Feb. 2020, 13:32 Arhiva
Alertă! Amenințare cu bombă la un mall din București

Amenințare cu bombă la un mall din București! Mai multe echipaje de poliție și un echipaj pirotehnic al SRI s-au deplasat, joi, la un mall din Capitală, după ce un apel la 112 anunța o amenințare cu bombă.

Potrivit primelor informații, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că a pus un dispozitiv explozibil în mall-ul Veranda din București. Astăzi, în jurul orei 12:20, o persoană a anunțat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La fața locului au sosit polițiști care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație și de asemenea au fost aplicate restricții rutiere în zonă. La adresa sunt prezente forțele Serviciului Român de Informații precum și Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R”, informează Poliția.

În urmă cu câteva minute, responsabilii mall-ului Veranda au anunțat pe pagina oficială de Facebook oprirea temporară a activității, în urma incidentului, mulțumindu-le clienților pentru cooperare.

“Stimați clienți,

În urma unui apel anonim la 112, autoritățile au intervenit la centrul comercial Veranda Mall, unde întreprind investigațiile de rigoare, conform legii. Din păcate, acest lucru a presupus o suspendare temporară a activității centrului. Sperăm să o putem relua în curând și ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă vom ține la curent cu toate informațiile și pe această cale le mulțumim clienților și angajaților din Veranda Mall pentru cooperare”,se arată în mesajul de pe Facebook.

Publicat: 20 Feb. 2020, 13:32 Arhiva
Pe aceeași temă