Iar au fost scene fierbinti in FERMA! Ioana Filimon s-a dezbracat pentru Catalin Zmarandescu! „Eu nu vad la ea decat cur, t%$^e si buze!” VIDEO

Publicat: 16 May. 2019, 16:01 News 3

Ioana Filimon este in continuare cea mai sexy concurenta din FERMA desi s-a mai ingrasat cateva kilograme bune de la intrarea in competitie.

Scene fierbinti in FERMA! Ioana s-a dezbracat pentru Zmarandescu! Concurentii din FERMA au avut iar parte de cateva momente fierbinti in care Ioana Filimon, fosta Miss Romania s-a dezbracat in costum de baie si a pozat pentru Zmarandescu.

Zmarandescu si Morosanu aveau de terminat o serie de tablouri pe care le pictau pentru una din sarcinile lor de lucru in ferma, iar Ioana a gasit oportunitatea perfecta sa mai atraga putin atentia. S-a dat pe langa Zmarandescu si i-a spus ca-i place cum picteaza dupa care i-a spus ca i-ar placea sa o picteze si pe ea.

Fara sa stea prea mult pe ganduri Zmarandescu i-a spus ca ar picta-o dar cu mai putine haine si ca este covins ca ii va iesi o adevarata „opera de arta”. Ca sa-l bucure pe Morosanu si pe restul barbatilor de afara Zmarandescu a continuat gluma si i-a zis Ioanei dupa ce ea a aparut in costum de baie afara sa stea in anumite pozitii foarte „sexuale” ca sa poata sa o picteze mai bine.

Zmarandescu: „Te pot picta doar daca scoti o t(*a afara”

Ioana: „Le scot pe amandoua, vin in costum de baie, dar ma pictezi? Puii mei, trebuie sa ma incluzi ca si eu fac parte din FERMA”

Zmarandescu: „Nu stiu ce o sa iasa ca eu la ea nu vad decat cur, t^%$e si buze. Nu va inchipuiti ca o sa iasa o opera de arta, nu va uitati asa putin la mine?

Scene fierbinti in FERMA! Ioana s-a dezbracat pentru Zmarandescu!

Cand Ioana a iesit afara in costum de baie, Zmarandescu a avut o singura replica: „Moro, sa-ti traiasca familia ta!” Morosanu, barbat si luptator si el a inceput imediat sa fluiere si sa exclame: „Manca-ti-as inimioara ta, ce faci tu aicea?”

La final dupa ce Zmarandescu i-a aratat caricatura care trebuia sa fie de fapt un portret si toata lumea a inceput sa rada Ioana a fost deranjata doar de faptul ca i-a desenat un nas urat, desi Zmarandescu ii facuse un fund si niste sani uriasi. „Bai Zmara, asa am eu nasu? Zici ca sunt baba-cloanta. Eu am silicoane. Pune-le rotunde. Mie nu-mi curg sanii!” a strigat Ioana la el in timp ce il alerga.

Publicat: 16 May. 2019, 16:01 News 3
Pe aceeași temă