S-au nascut in aceeasi zi si spun ca sunt suflete pereche! Tinerii se cunoscusera intamplator la o petrecere

Publicat: 23 Apr. 2019, 14:25 Life

Shauna si Tom au descoperit ca sunt suflete pereche, dupa ce s-au cunoscut printr-un prieten comun.

Cei doi tineri spun ca sunt facuti unul pentru celalalt si traiesc o poveste de dragoste incredibila. S-au cunoscut in mod intamplator la o petrecere si ulterior au aflat ca s-au nascut in aceeasi zi. Mai exact, este vorba despre data de 22 decembrie 1992.

Indragostitii au venit pe lume la doar cateva ore distanta, unul de altul. Ba mai mult, pe langa faptul ca s-au nascut in acelasi spital, ei au descoperit ca si-au petrecut intreaga copilarie la o distanta de doar cinci kilometri unul de altul. Nu s-au cunoscut insa absolut deloc in acea perioada a vietii lor.

Shauna si Tom s-au nascut in aceeasi zi, la cateva ore!

S-au nascut in aceeasi zi si spun ca sunt suflete pereche

Shauna Gracey si Tom Maguire au descoperit ca s-au nascut in aceeasi zi, la cateva ore, dupa ani buni. Ei au facut cunostinta pentru prima oara in anul 2010, cand ambii aveau varsta de 18 ani si participau la un majorat. Totusi, intre ei nu a fost dragoste la prima vedere! S-au cunoscut in primele ore de la nastere si s-au casatorit 30 de ani mai tarziu

Desi lui Tom i s-au aprins calcaiele dupa Shauna, tanara nu avea aceleasi sentimente pentru el. Asta deoarece petrecerea era una cu tematica si venise imbracat precum un luptator ninja, avand fata acoperita. Cand a abordat-o, Shauna nici n-a vrut sa auda de o posibila relatie si l-a refuzat pe tanar.

Destinul a facut in asa fel incat tinerii care s-au nascut in aceeasi zi sa se intalneasca iarasi. La doua luni de la prima lor intrevedere, ei au iesit in oras si chiar s-au sarutat, dar si-au inceput relatia abia in luna aprilie din 2011.

Shauna a marturisit de curand ca nu a fost absolut deloc interesata de Tom. Cei doi au decis ca dupa opt ani sa isi oficializeze relatia. Asadar, ei vor face nunta pe data de 4 mai, din acest an. „Tom imi marturisea ca ma iubeste, dar eu ii spuneam ca pur si simplu suntem prieteni si nimic mai mult. Nu credeam ca vom ajunge impreuna, nu eram deloc interesata de el”, a povestit tanara din Marea Britanie.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 23 Apr. 2019, 14:25 Life
Pe aceeași temă