Erau indragostiti nebuneste si au decis sa se casatoreasca. Abia in ziua nuntii au aflat adevarul unul despre celalalt si au inceput sa planga

Publicat: 10 oct. 2017, 15:08 Autor: madalina m. News 3

Erau indragostiti nebuneste si au decis sa se casatoreasca. Doi tineri au aflat abia in ziua nuntii adevarul unul despre celalalt. Cei doi erau indragostiti nebuneste si au decis sa mearga in fata altarului pentru a spune un „Da!” hotarat, in urma cu o luna de zile.

Cu doar cateva momente inainte de a deveni sot si sotie, cei doi tineri in varsta de 27 de ani au facut o descoperire. Rapid au inceput sa planga de emotie, pentru ca li s-a parut cel mai frumos cadou pe care il puteau primi.

La nunta lor, Aaron Bairos si Jessica Gomes au aflat ca au mai multe in comun decat s-ar fi asteptat. Astfel ca povestea lor de dragoste a devenit cu totul unica si a ajuns sa emotioneze pe toata lumea.

Erau indragostiti nebuneste si au decis sa se casatoreasca

Abia in ziua nuntii au aflat adevarul unul despre celalalt

Abia in ziua nuntii au aflat adevarul unul despre celalalt! – Indragostitii au descoperit cu putin inainte sa devina oficial sot si sotie ca sunt nascuti in aceeasi zi, la acelasi spital. In plus, acestia se cunosteau unul pe altul de mai multa vreme decat au crezut initial.

Mai mult, in clipa in care se pregateau sa isi aduca bebelusii pe lume, mamele celor doi isi amintesc ca s-au vazut la maternitatea Morton din Massachusetts, din Statele Unite. Au si facut cunostinta una cu alta.

„Daca cineva ar veni acum la mine pe strada si mi-ar spune aceasta poveste nu l-as crede. Mi se pare extraordinara”, a glumit mirele Aaron Bairos.

Erau indragostiti nebuneste si au decis sa se casatoreasca

Abia in ziua nuntii au aflat adevarul unul despre celalalt

Abia in ziua nuntii au aflat adevarul unul despre celalalt! – Ambii soti s-au nascut pe data de 28 aprilie 1990. Mireasa a fost de parere ca s-ar putea sa existe o fotografie cu ei doi, din clipa in care se aflau in maternitate.

A avut perfecta dreptate, pentru ca in arhiva unitatii medicale exista o asemenea imagine, doar ca fundalul e in ceata si nu se pot distinge foarte bine numele bebelusilor.

„Spitalul in care ne-am nascut noi e unul destul de mic si e singurul din oras, asa ca sansele sa venim amandoi pe lume in acelasi loc erau destul de mari”, a mai spus mirele.

Povestea de iubire a lui Aaron si a Jessicai a inceput in liceu, cand s-au cunoscut prin interemdiul unor prieteni comuni. A fost dragoste la prima vedere, marturisesc cei doi. In plus, au fost de parere ca a fost mana destinului faptul ca s-au nascut in acelasi timp, in acelasi loc.

(sursa: insideedition.com)

Publicat: 10 oct. 2017, 15:08 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă