S-a nascut fara partea de jos a maxilarului si nu poate vorbi deloc! Are 19 ani si chiar si asa a ajuns sa faca o cariera in muzica! VIDEO

Publicat: 25 apr. 2019, 16:14 Autor: D. C. Life

Povestea lui de viata este una incredibila, reusit sa invinga o boala crunta si sa isi indeplineasca visul de a deveni muzician.

S-a nascut fara partea de jos a maxilarului si nu poate vorbi deloc! Isaiah Acosta are 19 ani si este din SUA si a devenit celebru pentru modul in care arata dar a reusit sa-si construiasca o cariera in muzica rap.

Multe dintre piesele lui sunt despre el si despre viata prin care a trecut. Este ironic cu modul in care arata si totusi le spune oamenilor de fiecare data ca el reuseste sa comunice cu oricine prin textele pe care le scrie pe telefon. In videoclipurile pieselor lui rap apare si el de fiecare data dar alaturi de un alt membru al trupei care este in realitate „vocea lui”.

La nastere medicii i-au spus mamei lui ca nu sunt sanse ca el sa supravietuiasca mai ales ca timp de 15 minute aproape nu a respirat deloc. Acum are o viata cat se poate de normala si se hraneste printr-un tub pe care il are legat de gat.

S-a nascut fara partea de jos a maxilarului VIDEO

Cariera lui in muzica a inceput din postura de compozitor dar a avut suficient curaj incat sa apara in videoclipuri si sa isi asume rolul de vedeta. Piesele lui sunt cantate de altcineva dar toti fanii lui stiu ca de fapt el este in spatele fiecarui vers. Desi este mic de statura si slab Isaiah Acosta la cei 19 ani ai sai a reusit sa-si invinga handicapul si sa duca o viata normala.

Respira si mananca prin ajutorul tubului dar comunica prin intermediul telefonului. Mama lui este mandra de faptul ca baiatul ei a reusit sa depaseasca asteptarile medicilor care i-au spus inca de la nastere ca cel mai probabil va fi surd si va avea o viata foarte grea, cel mai probabil fiind obligat sa nu paraseasca patul.

Publicat: 25 apr. 2019, 16:14 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă