De ce s-a intors Dragos Bucur la Visuri la Cheie! Prezentatorul tv a spus adevarul abia acum

Publicat: 25 apr. 2019, 14:50 Autor: D. C. Vedete

Dupa 1 an petrecut peste hotarele tarii, cu diverse proiecte in care a fost implicat, Dragos a revenit in tara. Acesta s-a reintors si la postul PRO TV.

De ce s-a intors Dragos Bucur la Visuri la Cheie! Prezentatorul tv a spus adevarul abia acum. Acesta sustine ca revenirea a fost placuta. Ii place la nebunie acest proiect tocmai pentru ca are posibilitatea sa ajute oameni nevoiasi.

In plus, Dragos Bucur s-a intors la Visuri la Cheie si pentru ca ii place echipa. S-a inteles bine cu oamenii cu care a colaborat in tot acest timp. Actorul este bucuros ca are oameni sufletisti, talentati si extrem de muncitori. Impreuna, echipa de la PRO TV face fapte bune pe banda rulanta.

De ce s-a intors Dragos Bucur la Visuri la Cheie

„A fost un sentiment plăcut… Nu ca atunci când te întorci acasă ci, mai degrabă, ca atunci când stai în vacanță într-un loc supermișto, alături de prieteni, apoi pleci acasă și, după un timp, te întorci și îți regăsești prietenii în același loc frumos, distrându-se și petrecând la fel”, a declarat Dragoș Bucur. Dragos Bucur, interviu sincer despre familia lui: „Serile noastre seamana cu un taifun. Kadri mi-a spus ca ma iubeste de nota 4”

Cum ajungi la Visuri la Cheie

„Uite, îți dau un exemplu o familie care a fost acum două sezoane. Bogdan, meșterul care lucra la casa mea, cunoștea cazul acestei familii și m-a întrebat pe mine cum să facă în așa fel încât povestea acestor oameni să ajungă la Visuri la cheie. El nu credea că va merge. L-am contrazis. I-am spus: „Metoda este foarte simplă. Tu poți să-mi spui mie ce și cum, numai că și mai simplu este să intri pe site, visurilacheie.protv.ro, să trimiți povestea, să trimiți și câteva fotografii și asta e tot”.

„Păi, da, măi, Dragoș, dar tu chiar crezi că merge așa?”, m-a întrebat el. „Uite, încearcă chestia asta și vezi ce se întâmplă”, i-am spus eu. În cel mai rău caz, cei care iau decizia vor considera că nu se încadrează în parametrii pe care îi căutăm noi. Se iau în calcul detalii tehnice, care țin de proprietatea asupra terenului, se fac niște documentări, se verifică dacă povestea este adevărată… etc.

Și, după vreo lună și jumătate, m-am dus exact la familia asta, despre care îmi vorbea muncitorul care a lucrat la mine, fără ca el să-mi dea mie personal cazul ei. Dar am recunoscut povestea și l-am sunat: „Măi, Bogdan, sunt la familia despre care mi-ai povestit tu!”. Și știi cum s-a ajuns la asta? Și-au făcut curaj și au scris pe site și asta a fost”, a afirmat el. Visuri la cheie. Dupa Dragos Bucur, alte doua vedete se intorc inapoi in echipa de la PRO TV!

Publicat: 25 apr. 2019, 14:50 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă