Rugaciunea fericirii se citeste in fiecare sambata! Cu ce te va ajuta

Publicat: 16 Jul. 2019, 19:43 Life
Rugaciunea fericirii se citeste in fiecare sambata! Cu ce te va ajuta

Nu exista om care sa nu isi doreasca sa fie fericit. Si, in timp ce multi cred ca fericirea vine de la cel de langa tine, adevarul e altul.

Daca vrei sa fii fericit, fa-o! Nu te impiedica nimeni si nici nu ai nevoie de nimeni pentru acest lucru. Dar iti vine in ajutor si rugaciunea fericirii care se rosteste in fiecare sambata. Este o rugaciune care te ajuta daca ai probleme sau te afli in impas, in viata.

Este indicat sa o spui dimineata, in fata candelei, cu lumanarea aprinsa. De asemenea, daca ai aghiasma si anafura de la biserica, e indicat sa le iei la final de rugaciune. Nu uita ca, de fiecare data cand te rogi la Dumnezeu, sa ii multumesti pentru tot ce ti-a dat in aceasta viata 🙂 Iti garantam noi ca te va ajuta mult!

Rugaciunea fericirii se citeste sambata

Rugaciunea fericirii se citeste in fiecare sambata! Cu ce te va ajuta“Te rog, Doamne, dă-mi răbdare, înţelepciune, dragoste desăvârşită, nădejde nezdruncinată şi toate virtuţile care ne trebuie ca să ne mântuim. Apără-mă de oameni gâlcevitori, de oameni rătăciţi, de patimi şi păcate.

Ajută-mă, Doamne, la sfârșit de săptămână, ca să nu mă lepăd de Tine în nici un fel. Păzeşte-mă de ceasul încercărilor şi scrie numele meu în Cartea Vieţii Tale.

Rugaciune inainte de spovedanie. Ce trebuie sa ii spui lui Dumnezeu, inainte de a trece pe la preot!

Deschide, Doamne, urechile sufletelor noastre, ca să audă glasul trâmbiţei Tale celei de mântuire şi să înviem pentru viaţa veşnică. Trimite tuturor creştinilor din toată lumea har şi putere, ca să biruiască orice rău şi vino în ajutor la tot creştinul cel necăjit şi întristat, care are trebuinţă de ajutorul Tău.

Rugaciune pentru liniste. Scapa de probleme si depresie cu ea. Cand se citeste

Pentru noi, oile păşunii Tale, numai Tu eşti apărătorul cel puternic şi numai în Tine ne încredem, de aceea te rugăm să ne ajuţi şi să nu ne lepezi de la faţa Ta.

Ascultă, Doamne, ruga mea! Acum și pururea și în vecii vecilor,

Amin!”

Rugaciunea lui Arsenie Boca. O rostea in fiecare duminica pentru ajutor divin

Sursa: respectsiprietenie.ro

Publicat: 16 Jul. 2019, 19:43 Life
Pe aceeași temă