Rugaciune inainte de spovedanie. Ce trebuie sa ii spui lui Dumnezeu, inainte de a trece pe la preot!

Publicat: 03 Jul. 2019, 15:43 Life
Rugaciune inainte de spovedanie. Ce trebuie sa ii spui lui Dumnezeu, inainte de a trece pe la preot!

Orice crestin stie ca, pentru a te putea spovedi, trebuie sa tii post, indiferent ca e negru sau normal. Apoi urmeaza rugaciunea de purificare.

Rugaciune inainte de spovedanie se rosteste pentru purificare si iertarea pacatelor. Daca ai tinut post normal sau post negru, cateva zile, si vrei sa te spovedesti, nu uita ca trebuie sa te rogi inainte. Este important ca in perioada postului sa te abtii de la cafea, tigari, cuvinte urate si ganduri rele.

Postul nu se tine doar trupeste, lipsindu-te de alimente de dulce (lapte, carne, oua etc.). Postul se tine si renuntand la vicii (tigari, cafea, alcool, droguri), dar si renuntand la gesturi urate, cuvinte jignitoare sau ganduri negre. Intelegeti voi 🙂

Rugaciune inainte de spovedanie

Rugaciune inainte de spovedanie. Ce trebuie sa ii spui lui Dumnezeu, inainte de a trece pe la preot! „Ție, Doamne, Celui Ce ești Unul bun și Care nu ții minte răul, Îți mărturisesc păcatele mele. La tine cad strigând eu, nevrednicul: greșit-am, Doamne, greșit-am și nu sunt vrednic să caut spre înălțimea cerului din pricina mulțimii nedreptăților mele. Dar, Doamne al meu, dăruiește-mi lacrimi de pocăință, Cel Ce ești Unul Bun și Milostiv, ca prin acestea rugându-mă Ție, să mă curățesc mai înainte de sfârșitul meu de tot păcatul.

Rugaciune pentru liniste. Scapa de probleme si depresie cu ea. Cand se citeste

Căci prin înfricoșătoare și groaznice locuri am a trece odată ce mă voi despărți de trup, și mulțime de demoni întunecați și lipsiți de omenie mă vor întâmpina atunci, și nimeni nu mă va însoți ca să-mi vină întru ajutor sau să mă izbăvească. Pentru aceea cad înaintea bunătății Tale, să nu mă dai celor ce mă batjocoresc, nici să se laude cu mine vrăjmașii mei, Bunule Doamne, nici să zică: în mâinile noastre ai venit și nouă ne-ai fost dat.

Rugaciunea lui Arsenie Boca. O rostea in fiecare duminica pentru ajutor divin

Rugaciune inainte de spovedanie. Ce trebuie sa ii spui lui Dumnezeu, inainte de a trece pe la preot!
Rugaciune inainte de spovedanie. Ce trebuie sa ii spui lui Dumnezeu, inainte de a trece pe la preot!

Nu, Doamne, nu uita mărinimiile Tale și nu-mi răsplăti mie după fărădelegile mele, nici nu Îți întoarce fața Ta de la mine. Ci Tu, Doamne, mustră-mă, însă cu milă și îndurare, ca să nu se bucure de mine vrăjmașul meu. Ci stinge înfricoșarea lui care o îndreaptă asupra mea și toate lucrurile lui le zădărnicește.

Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post

Și dă-mi cale neîmpiedicată către Tine, Bunule Doamne, pentru că și de am păcătuit, n-am alergat la alt tămăduitor și n-am întins mâinile mele către Dumnezeu străin. Nu lepăda, dar, rugăciunea mea, ci auzi-mă întru bunătatea Ta și întărește inima mea întru frica Ta. Și să fie harul Tău asupra mea, Doamne, Lumină mai presus decât toată lumina, Bucurie mai presus decât toată bucuria, Odihnă mai presus decât toată odihna, Viața cea adevărată și mântuirea, care rămâi în vecii vecilor. Amin.” – Starețul Gheorghe Zăvorâtul din Zadonsk, Îndrumar pentru spovedanie, editura Sophia, pp. 60-61

Rugaciunea din 4 cuvinte care iti indeplineste dorintele

Sursa: doxologia.ro

Publicat: 03 Jul. 2019, 15:43 Life
Pe aceeași temă