Gigi Becali a nășit-o pe fiica lui Anghel Iordănescu! De ce a făcut-o să plângă pe tânăra mireasă

Publicat: 12 Sep. 2021, 08:39 Vedete

Frumoasa fiică a lui Anghel Iordănescu, Maria, și-a unit azi destinul cu alesul inimii ei, Teddy Măgureanu.

Nașul tinerilor însurăței a fost celebrul Gigi Becali, iar marele absent de la eveniment a fost chiar fratele miresei, Edi Iordănescu. Fratele miresei a lipsit motivat pentru că în momentulîn care Maria Iordănescu se află la Starea Civilă, acesta susținea conferința de presă organizată înaintea derby-ului FCSB – Dinamo.

Maria Iordănescu a fost cea care l-a rugat pe omul de afaceri Gigi Becali să o cunune. Acum ceva timp însă când Maria Iordănescu era reporter la Antena Stars și i-a luat un interviu patronului FCSB, fiica lui Anghel Iordănescu a fost impresionată de discursul lui Becali și a început să lăcrimeze, mai ales atunci când acesta a vorbit despre Evanghelii.

„Dumnezeu știe mai bine dacă să-mi dea sau nu campionatul. Când o să fiu curat și o să merit, atunci o să câștigăm din nou Cupa Campionilor Europeni! Când o să am curățenie că sfinții! Eu, când citesc în Evanghelii, cum l-au prins pe Iisus în Grădina Ghetsimani, plâng… În ultimul timp am început să citesc despre Judecată de Apoi.

Eu nu am avut jucării când eram copil. Jucăriile mele erau animelele, oile, munca. Eu cred că jerfa străbunilor mei s-a transformat în noroc pentru mine. Ei au suferit mult… Uneori mă gândesc de unde m-a ales pe mine Dumnezeu. Mama, când era însărcinată cu mine, făcea chirpici pentru casă. Umezeala aia din chirpici s-a transformat în dragoste, mântuire și bogăție pentru mine. Dragostea nu m-a lăsat. Fac anumite gesturi și apoi plâng în mășină singur… Am oprit mașina, făcuseră accident doi copii. M-am dat jos, unul plângea. I-am dat 100 de milioane să-și facă mașina. După aceea am plecat și-am început să plâng. Hristos mi-a zis să opresc și să ajut.

Cel mai aproape am fost de Hristos în temniță! Eu îi ceream tot timpul să mă scape, că m-am făcut mai bun. Eu știam că m-a dus să mă mântuiască cu forța. Într-o zi, am citit prohodul Maicii Domnului. Nici nu știam că există… M-am trezit la 2 noaptea și-am cântat singur prohodul în altar, acolo… Știam că nu sunt bun, că jignesc. Dumnezeu m-a sucit, m-a învârtit și m-a dus în pușcărie. M-a luminat! Am luat cu mine în pușcărie o icoană din dormitor. Vorbeam cu icoana și plângeam. Am luat icoana aia și stăteam în genunchi în temniță și plângeam. Am primit cu dragoste pușcăria!”, a declarat Becali în interviul acordat Mariei Iordănescu.

Maria Iordănescu prezintă știrile sportive ale matinalul Prima TV, “Focus la Prima Oră”.

“Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui. Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. MARIA trebuie să demonstreze că poate… nu Iordănescu. Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri”, a declarat  Maria Iordănescu într-un interviu  pentru TV Mania.

 

 

 

Publicat: 12 Sep. 2021, 08:39 Vedete
Pe aceeași temă