Rona Hartner, declarații uimitoare despre cum a reușit să se vindece de cancer! ”Eu am fost o săptămână la o mănăstire…”

Publicat: 28 mart. 2021, 21:59 Autor: Dora Bazavan Vedete

Rona Hartner a împlinit 48 de ani săptămâna trecută și se simte mai bine ca oricând. Iar pentru asta îi mulțumește neîncetat lui Dumnezeu, care i-a fost alături în cele mai grele clipe și care a ajutat-o să se refacă și să treacă cu bine peste ele!

Rona Hartner este o fire extrem de credincioasă și e de părere că toată forța pe care o are acum și-a luat-o de la credința pe care o are în Dumnezeu. De unde își ia vedeta energia? Ne-a mărturisit exclusiv, pentru CIAO.RO!

Eu am fost o săptămână la o mănăstire, în tăcere, și m-am reaxat din nou pe Dumnezeu! Totul vine numai de la Dumnezeu! E clar! Și energie și tot ce vrei! Nu are de unde să vină din altă parte! După chimioterapie mă trezesc mai greu dimineața. Este oboseala aia…corpul a avut un șoc!

Mă duc la Euharistie, merg și mă împărtășesc în fiecate dimineață, am biserica aproape, și după ce merg la Euharistie, imediat după ce mă împărtășesc, am o pace și o forță atât de mari încât zici că am băut 10 cafele și mi se schimbă la 180 de grade toată starea de spirit! Energia mea vine chiar de la împărtășanie, cu care m-am și imunizat! Începând din 2004, în fiecare zi mă împărtășesc. Lumea nu știe multe chestii despre mine!”, a mărturisit, pentru CIAO.RO, Rona Hartner.

Ce spune despre influenceri! “Oamenii poate mai vor și altfel de hrană! Sunt anti influencer!

Rona Hartner s-a gândit să fie mai creativă pe canalul său de youtube, așa că a început o serie de dezvăluiri pe care le va filma în mai multe episoade. Dezvăluirile sunt personale, iar vedeta va povesti mai multe detalii din viața ei, pe care nu le știe nimeni. Cu această ocazie, Rona Hartner și-a spus și părerea despre influenceri!

“Când te uiți că influencer înseamnă să vinzi parfum și cremă de față, îmi dau seama că oamenii poate mai vor și altfel de hrană! Poate vor și o hrană spirituală, de suflet, nu vor doar să cumpere rujuri și să se fardeze toată ziua. Mă gândeam și eu că nu vreau să influențez, vreau să dezvălui! Voi fi un fel de anti influencer! Nu vreau să influențez pe nimeni, să fie foarte clar! Vreau doar să dezvălui!”, a mai declarat Rona Hartner, cu zâmbetul pe buze!

 

 

 

Publicat: 28 mart. 2021, 21:59 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×