Recunoașteți personajul? Ce super vedetă s-a îmbrăcat în Moș Crăciun pentru cei dragi sufletului ei

Publicat: 25 dec. 2022, 11:04 Autor: Dora Bazavan Vedete

 Ce super vedetă s-a îmbrăcat în Moș Crăciun. E mereu super elegantă și acordă o atenție deosebită atunci când merge la evenimente sau urcă pe podiumuri și scene mari pentru a prezenta diverse gale.

Dar când este cu ai ei, în sânul familiei, înconjurată de prietenii care îi știu toate secretele, Andreea Marin se distrează și se relaxează așa cum îi place ei să fie. Și, da, Zâna Surprizelor, nu se sfiește să îmbrace chiar și costumul lui Moș Crăciun, căci nu este el cel care ne îndeplinește toate dorințele de Crăciun?

Ce super vedetă s-a îmbrăcat în Moș Crăciun

La rândul ei, chiar Andreea Marin  se transformă în Moșul cel bun, în Moș Crăciun, nu doar când face acțiuni caritabile pentru copii și bătrâni neajutorați. Ci și pentru familie și prieteni atunci când se strâng cu toții acasă la ea. În jurul bradului și al șemineului și deapănă amintiri, râd, se distrează, își împart cadourile mult așteptate și se îmbrățișează!

„De ziua mea, întotdeauna le spun celor care vin, să nu îmi aducă daruri. Ci împreună fiecare strângem obiecte sau bănuți și  ajutăm unul sau două cazuri umanitare, în funcție de ce strângem. E o tradiție la mine, să nu primesc cadouri de ziua mea, ci să dăruiesc de ziua mea. Și, la fel, și în preajma Crăciunului!”, ne-a povestit Andreea Marin pentru Ciao.ro.

„După 40 de ani nu am mai vrut să îmi fac ziua îmbrăcată elegant, împopoțonată, și așa mai departe. La noi în casă stăm lejer și am dus asta mai departe și la ziua mea, invitații, toți, sunt în pijamale. Am făcut genul de petrecere în pijamale sau cu tricouri, îmbrăcați foarte comod. Cu papucei pufoși, cu pluovere împletite ca de mână, vintage, cu desene de Crăciun. Facem concurs, care mai de care mai haios. Și nu cu cadouri, eu dăruiesc cadouri, uneori mă îmbrac în Moș Crăciun. Sau strângem bănuți și facem cadouri. De comun acord cu toți, pentru unul sau două cazuri umanitare”, a mai adăugat Andreea Marin pentru Ciao.ro!

Ce mesaj a transmis Andreea Marin de ziua ei

La împlinirea celor 48 de ani, pe 22 decembrie, Andreea Marin a devenit nostalgică și și-a adus aminte cu drag și dor de părinții ei, postând, de altfel. Și câteva imagini cu cei care i-au dat viață. Și nu mai sunt acum lângă ea ca să îi poată strânge în brațe în momentele de sărbătoare și nu numai!

„De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei. Părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae. Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu. Tot ce sunt vi se datorează vouă. Nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți. Cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când.  Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc! „, a transmis Andreea Marin la ceas de sărbătoare.

Andreea Marin a petrecut împlinirea celor 48 de ani alături de oameni dragi sufletului ei și a vrut să se simtă bine, chiar dacă și-a dorit să stea acasă, în sânul familiei, îmbrăcată, de ce nu, în pijamale.

„De ziua mea, iubesc să dăruiesc! S-adun în jur oamenii buni ce înțeleg când spun din inimă că vreau un singur cadou: să punem umărul și să dăruim mai departe, unde e nevoie de noi, de sprijinul și inima noastră pusă în fiecare gest de omenie. Atât. Asta vom face și în acest an. Bucurie cu bucurie, ajutor cu ajutor, putem face toți lumea puțin mai bună mâine decât e azi. Încercăm?”, a mai fost un alt mesaj postat pe rețetele de socializare de îndrăgita vedetă.

Publicat: 25 dec. 2022, 11:04 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×