Culisele unei întâlniri explozive! Ce gest șocant a făcut Andreea Marin când a aflat că va fi ”colegă” cu Mihaela Rădulescu la Pro TV

Publicat: 16 dec. 2021, 21:07 Autor: Maria Apostol Vedete

Andreea Marin a fost o surpriză totală la Masked Singer! Și nu doar pentru telespectatori, ci și pentru ”rivala” ei de-o viață, Mihaela Rădulescu, aflată în rândul detectivilor. Chiar dacă în trecut se duelau în comentarii acide, în fața publicului s-au comportat profesionist și au pozat amabile una cu alta. CIAO.RO a obținut detalii neștiute de nimeni despre culisele acestei ”ciocniri-atomice”! 

Finala Masked Singer România, sezonul 2, a fost una memorabilă, după ce am aflat cu toții că în spatele măștii câștigătoare, Muma Pădurii, se afla nimeni alta decât Andreea Marin. Detectivii au fost surprinși să o vadă, în special Mihaela Rădulescu.

Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. Șapte ediții am zis că e bărbat, după care m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus Mihaela Rădulescu. Care a urcat pe scenă la sfârșitul ediției și, culmea, a îmbrățișat-o pe Andreea Marin.

Toată lumea a asistat, practic, la o împăcare istorică între cele două dive. Care ani de-a rândul și-au aruncat ”săgeți otrăvite”.

CIAO.RO a obținut detalii neștiute de nimeni despre prima reacție pe care Andreea Marin a avut-o atunci cînd a aflat că printre detectivi se va afla și Mihaela Rădulescu. Potrivit unor surse, ”Zâna” stabilise cu producătorii emisiunii să participe doar 4-5 ediții, din cauza programului încărcat și cu alte proiecte.

Andreea Marin a schimbat datele contractului când a văzut-o pe Mihaela Rădulescu

Mare i-a fost surpriza s-o vadă pe Mihaela Rădulescu, prin mască, pe unul dintre scaunele detectivilor, chiar în prima zi de filmări! Acela a fost momentul când Andreea Marin s-a schimbat la 180 de grade. Ambiționată de prezența Mihaelei, ea i-a anunțat pe producători că planul s-a schimbat și vrea să ajungă cât mai departe în acest concurs! Așadar, și-a luat rolul în serios de Muma Pădurii și a ajuns chiar în finală!

Doar ele știu dacă au îngropat pe bune securea războiului, sau au jucat un rol în fața audienței. Cert este că Andreea Marin a ținut să răspundă comentariilor primite pe Instagram. Ea susține că nu a existat nicio controversă între ea și Mihaela Rădulescu, așa cum au lăsat unii poate să se înțeleagă.

Mihaela Rădulescu: ”Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin, unicul motiv pentru care îmi sare țandăra”

Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar.

Conform stenogramelor, publicate de RTV, diva de la Monaco i-a adus mai multe jigniri Andreei Marin. Diva îi reproşa lui Elan că ea nu a avut parte de un promo la fel de profesionist pentru emisiunea ei, „Alegerile Mihaelei”. Mihaela nu a fost deloc blândă în exprimare.

Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere„, se arată în interceptările DNA. Dar acest scandal nu a fost primul. Căci ambele au o istorie îndelungată în acest sens. Mai ales că au împărțit și același bărbat, pe Ștefan Bănică. Cu Mihaela, solistul a fost căsătorit în perioada 1994-1999. În 2007, Andreea Marin i-a devenit soţie cu acte. Până în ianuarie 2013, când au anunţat divorţul pe Facebook.

Publicat: 16 dec. 2021, 21:07 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă