Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer” și a lăsat-o pe Mihaela Rădulescu fără cuvinte: ”Sunt cameleonică”

Publicat: 09 dec. 2021, 23:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre cele mai intrigante măști din competiția Masked Singer a scos la iveală o vedetă cu ștate vechi în televiziune! Andreea Marin s-a camuflat perfect în personajul ei, ”Muma Pădurii”, și a reușit să câștige marea finală! A avut și un atu care a purtat-o până aici, spune ea, și-anume disciplina! 

 Reporter: Masca e un indiciu care poate să ne ducă la personajul din interior. Ce elemente cheie a ascuns masca ta?

Masca mea a îndepărtat privitorul de realitatea de sub ea, tocmai de aceea am și ales un personaj hâtru, cu care nu am mai nimic în comun, pentru a fi o provocare ghicirea identității mele. Poate doar veselia feței băbuței îți dădea de înțeles că nu e așa cum pare: nici rea, nici vrăjitoare cu intenții criminale, nici ascunsă departe de lume. E doar o mască sub care se ascunde un suflet de om.

Ce informații crezi că te-au dat de gol?

Nu au găsit argumente care să-i convingă pe ei înșiși, doar o dată s-a făcut o referire la numele meu, printr-o asociere pornind de la un cuvânt, Șarpe, cu un fost coleg al meu din echipa Surprizelor. Dar a părut un detaliu forțat, nefiind vorba de ceva care să mă dea de gol la nivel personal. De asta am și ales, la final, o melodie populară care să mă aducă mai aproape de rădăcinile mele, pentru a da un indiciu privitorilor.

Andreea Marin: ”Sunt mama secretelor bine ținute”

Cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că a fost o adevărată aventură.

Foarte bine protejată identitatea fiecărui personaj, habar nu aveam cine erau cei din competiție, nu ne întâlneam. Aveam cabine și trasee separate, ne vedeam câteva clipe doar pe scenă, bine ascunși de costume și atât. Erau preluați din puncte de întâlnire bine stabilite, deghizați, duși la platou, la fel și drumul înapoi. Nu scoteam o vorbă, toată lumea respecta regulile clare și stricte. Structura mea disciplinată s-a potrivit perfect cu culisele acestei producții. Doar sunt mama secretelor bine ținute și a Surprizelor înainte de toate, nu-i așa?

În final, transmite-le un mesaj detectivilor care nu te-au ghicit.

Le mulțumesc juraților pentru susținere, cu atât mai mult cu cât nu erau subiectivi, neștiind cine sunt.

Și dacă nu toți mă plăceau poate înainte, ca Zână Bună, acum a fost limpede că nu i-am lăsat indiferenți, ca Muma Pădurii. ? Cert e că sunt cameleonică și mă pot transpune în orice rol mă captivează cu adevărat. Mulțumesc în numele personajului meu pentru complimentele primite în timpul acestui show, neștiindu-se identitatea mea! A fost o plăcere și să pierd niște kilograme, dansând sub acest costum. O saună mai eficientă nici că se putea.

Publicat: 09 dec. 2021, 23:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă