Andreea Marin, la Masked Singer România? Reacția Mihaelei Rădulescu: “Vii și dansezi ca nebuna aici!”

Publicat: 28 nov. 2021, 19:52 Autor: Maria Apostol Vedete

Andreea Marin la Masked Singer România, show-ul fenomen de la PRO TV? Telespectatorii au fost luați prin surprindere cu fiecare ediție a emisiunii când au văzut ce vedete se află sub măști. Și show-ul continuă!

În emisiune au mai rămas câteva măști care ridică curiozități atât în rândul telespectatorilor, cât și în rândul celor 4 detectivi: Horia Brenciu, Alex Bogdan, Inna și Mihaela Rădulescu! Cârcotașii susțin că sub una dintre măști s-ar afla nimeni alta decât Andreea Marin, eterna ”rivală” a Mihaelei Rădulescu! Mai mult, în ediția de acum 2 săptămâni, aproximativ, Horia Brenciu a fost cel care a și spus că sub masca “Muma Pădurii” s-ar afla “Zâna”.

Da, gata! Este ultimul episod pentru Muma Pădurii. Mai cânt azi și mă duc acasă! De 2 luni, de când sunt pe aici, nici nu știu ce se mai întâmplă prin pădure!”, spune Muma Pădurii, înainte de a urca pe scenă.

Voi ați văzut că urca scările aici, spre noi, la juriu? O fi din obișnuință? O fi din dorința de a fi și ea aici?”, spune Mihaela Rădulescu.

”Muma Pădurii” s-a dat de gol?

Credeți că vrăjile astea se fac, așa, de la sine?”, mai spune Muma.

Eu cred că este o femeie ocupată”, a fost de părere un alt detectiv.

Mi se usucă în picioare borcanele de broască și ochii de căpcăun și după aceea trebuie să mă duc iar prin vecini. Azi n-am mai venit singură și asta m-a bucurat. Nu știu dacă detectivii ăștia știu, dar niciun alt personaj nu mai vorbește cu mine! Sunt și eu sensibilă, nu pot să stau așa!”, continuă Muma Pădurii.

Haaiii, Muma, nu știam că ești așa sensibilă!”, spune Inna.

Am încercat să mă bag în seamă cu Șaorma aia, a fugit de a mâncat pământul! A crezut că o mănânc! I-am făcut un semn Pinguinului, nicio reacție! Poate un tremurat, așa! Gata, plec! Nu mai insistați! Ce sens mai are să rămân dacă masca mea preferată, Șarpele ăla simpatic, a plecat demult acasă! Se poate, vă rog, să-i transmiteți un mesaj din partea mea? Mi-e dor de tine, frumosule! Pupici!

Gata! Gata, îmi revin! Mai cânt o piesă, îmi iau catrafusele și plec! Vorbiți cu publicul ăsta să nu mă mai voteze atât, să nu mă mai provocați! Că fac o magie de vă ard telefoanele!”, mai spune Muma Pădurii.

Horia Brenciu a ”mirosit-o” pe Andreea Marin?

Nimeni nu vrea să pleci, pentru că ești foarte interesantă și, așa, câteodată, enervantă sau de temut pentru ceilalți. Te iubim, să știi!”, i-a spus Mihaela Rădulescu, Mumei.

Muma Pădurii a urcat pe scenă și a interpretat piesa “Mă doare la bass”, o melodie care a fost pe placul detectivilor.

Bravo, Muma, Bravo! Bai, tot te dibuiesc. Îmi sună vocea aia un pic cunoscută, parcă aș lua-o de undeva, dar parcă după aia nu mai e. Vii și dansezi ca nebuna aici și încă mai cred că ești un pic nebună. De fiecare dată mă enervează că ceva din vocea ta, din inflexiunile alea, îmi sună cunoscut. Și pe tine te doare la Bass, e clar! O inflexiune de acolo îmi sună a Doru Octavian Dumitru”, a spus Mihaela Rădulescu.

Horia Brenciu însă a fost de altă părere: “Iertați-mă, eu o să vă spun o mică istorie nebună, din punctul meu de vedere. O colegă care, așa cum zice și prezentarea ei, a dat sfaturi, îi place foarte mult grădinăritul și gradina ei este una dintre cele mai bine îngrijite din lume!

Cine?”, întreabă prezentatorul Pavel Bartoș.

Andreea Marin! S-ar putea să greșesc, dar m-am luat după acest Șarpe și unele lucruri s-au legat”, a răspuns detectivul Brenciu.

Să știi că m-am gândit și eu că poate Muma-i Zâna. Am văzut că grădinărește, m-am uitat pe Instagram. Dar vocea, vocea nu e”, a intervenit Inna.

Dar n-are nicio treabă cu vocea”, i-a răspuns Horia Brenciu.

 

Publicat: 28 nov. 2021, 19:52 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă