Exclusiv| Mihaela Rădulescu, despre Muma Pădurii de la Masked Singer: ”Așa o să arăt peste 20 de ani!”

Publicat: 09 sept. 2021, 21:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mihaela Rădulescu, despre Muma Pădurii de la Masked Singer! Sezonul 2 a început în această seară!

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre Muma Pădurii? Masked Singer România a revenit de astăzi, 9 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21:30, pe Pro TV.

În prima ediție Masked Singer România din sezonul 2, o mască a stârnit numeroase controverse la masa detectivilor. Bătrână, cocoșată, cu părul alb și crengi crescute pe spate, Muma Pădurii este un personaj sub care se ascunde o vedetă din România și care a reușit să-i bage în ceață pe Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan.

Mihaela Rădulescu, despre Muma Pădurii: „Așa o să arăt peste 20 de ani!”

Cu vocea distorsionată, plină de energie, bătrâna le-a dat bătăi de cap detectivilor, care, minute bune, s-au întrebat dacă este o femeie sau un bărbat sub acel costum. Într-un final, Mihaela Rădulescu a uimit audiența atunci când Pavel Bartoș a spus că acest personaj stârnește numeroase amintiri tuturor: ”Eu îmi aduc aminte din viitor, cum o să arăt peste 20 de ani, poți să ai amintiri și din viitor! E foarte bună, cântă bine. Muma pădurii, we love you!”, a spus Mihaela.

Pavel Bartos a luat la pupat toate măștile

Prezentatorul Masked Singer România pare că s-a îndrăgostit de câteva măști care și-au făcut apariția, în prima ediție a sezonului 2, în fața celor 4 detectivi, Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan. Muma Pădurii și Pufosul sunt doua dintre personajele care nu au scapăt de să fie pupate de Pavel Bartoș!

 

Publicat: 09 sept. 2021, 21:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă