CIAO.RO dezvăluie toate secretele mega producției Masked Singer! Este incredibil la ce sunt supuși concurenții! EXCLUSIV

Publicat: 27 Jul. 2021, 18:51 Vedete

Reporterii CIAO.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate culisele cele mai mare show TV din România, Masked Singer! Vedetele participante sunt deposedate de telefoane, care sunt sigilate și puse la păstrare. Nu au voie nici măcar să meargă la WC neînsoțite!

Primul sezon al show-ului de la PRO TV, câștigat de Mugur Mihăescu, actorul care s-a ascuns sub masca Corbului, a fost un real succes, astfel că șefii de la PRO se pregătesc să-l difuzeze pe cel de-al doilea. Partea a doua a show-ului Masked Singer se anunță unul plin de surprize, de la invitați, până la măștile create, o parte în România, și o parte în Germania, dar și până la detectivi. În acest an, prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoș, are la masa juriului, detectivii Mihaela Rădulescu, Inna, Horia Brenciu și actorul Alex Bogdan.

Ce reguli trebuie să respecte vedetele de la Masked Singer?

Reporterii CIAO.RO au intrat în culisele show-ului, la filmări și, mai mult, au intrat chiar și în pielea vedetelor de sub măști. Practic, reporterii au trăit o zi din viața unei participant în spectacolul “Masked Singer”!

Dimineața ne-a început “palpitant”, să spunem, asta pentru că am fost nevoiți să ajungem într-o anumită locație și la o anumită oră ce ne-au fost comunicate printr-un sms. De asemenea, am fost informați să purtăm pantaloni negri și încălțăminte la fel. Am ajuns la locația comunicată și am început să căutăm mașina cu numărul indicat de ei. Nu am fost lăsați să vorbim, așa că nici măcar nu am putut să îi spunem șoferului “bună dimineața”.

Am urcat într-o mașină cu geamuri fumurii,  iar pe bancheta din spate am găsit o pungă pregătită cu “ținutele”. Mai exact, trebuia să ne îmbrăcăm cu un hanorac negru, cu glugă, pe care scria “Don’t talk to me!”, să ne punem mănuși albe pe mâini și vizetă pe față.

Vedetelor de la Masked Singer li se sigilează telefoanele personale

Am trecut printr-o pădure, iar sentimentul a fost că suntem “răpiți”, ca mai apoi să ajungem într-un alt loc, mult mai pustiu, unde ne-au așteptat alte mașini cu alți șoferi. Tot acolo am găsit și bodyguarzi, mulți la număr, toti pregătiți cu umbrele mari, negre, deschise. Aceștia ne-au preluat, acoperiți de umbrele și ne-au urcat în alte mașini, pline cu alte persoane îmbrăcate la fel ca noi. Evident, nici cu ele n-am avut voie să vorbim!

La un moment dat, șoferul mașinii ne-a întrebat dacă este ok aerul condiționat sau dacă e nevoie să-l dea mai tare, asta având în vedere că afară erau peste 35 de grade Celsius, iar noi eram îmbrăcați din cap până-n picioare în negru și aveam și capul, și fața, și mâine acoperite! Neavând voie să vorbim, a trebuit să îi răspundem prin semne!

Concurenții de la Masked Singer nu au voie la toalete decât însoțiți și „camuflați”!

Pe drum, bodyguardul din dreapta șoferului comunica, prin stație, cu colegii de la platourile de filmare. “M5 10 minute”, spunea acesta. Mai apoi: “M5 5 minute”…. Până când am ajuns în fața unor porți imense, cu pază. Am intrat în curtea respectivă și am fost rugați să așteptăm în mașină până când vine bodyguardul cu umbrela să ne preia.

Am fost preluați de aceștia și duși într-una din cabinele vedetelor ce se află sub măști. Ce am găsit acolo? Surpriză totală! Cum am intrat, am putut să ne dăm gluga, vizeta și mănușile jos, și am fost rugați să predăm telefoanele mobile personale. “Poftim? Așa procedează și vedetele?, întrebăm noi. “Da, toată lumea respectă aceleași reguli. Voi, azi, trăiți o zi din viața lor. Până și noi, cei din echipă, predăm telefoanele inainte de a intra pe platourile de filmare, ni s-a transmis.

Așezați-le pe masă, vă rugăm. Acestea sunt husele în care le vom pune”, ne-au mai spus cei din echipă. Oamenii din echipa PRO erau pregătiți cu huse speciale și sigilii, astfel încât să nu poți folosi telefonul sub nicio formă.

Vedetele și echipa de la Masked Singer, clauze riguroase în contracte

Ulterior am fost vizitați de Daniela Preda, producător executiv, care venise într-un suflu de pe platourile de filmare… ca să ne răspundă nouă la întrebări. De la ea am aflat alte informații top secret din culisele Masked Singer! Spre exemplu, ea ne-a dezvăluit că vedetele care participă la acest show au clauze de confidențialitate foarte riguroase, de sute de mii de euro, și că sunt unele vedete care nu au spus nici măcar partenerilor lor, familiilor, că fac parte din sezonul 2 Masked Singer. Două dintre vedete ar fi avut și discuții acasă, din acest motiv, pentru că au fost plecate zile în șir la filmări și n-au răspuns la telefon!

Tot ea ne-a dezvăluit că echipa show-ului este formată din aproximativ 200 de oameni, și că doar 15, maximum 20 știu ce vedete se află sub măști.

Întrebată cum comunică cu persoanele concurente, atâta vreme cât ele nu au voie să vorbească, și în caz că, spre exemplu, li se face rău de la căldură, de la costumul mult prea greu, de la masca ce o poartă pe cap, cum îi anunță pe cei din producție… directorul executiv ne-a spus că au un semn: bat cu mâna în costum. De asemenea, dacă este imperios necesar să comunice, vedeta o poate face doar cu persoanele care poartă brățări negre la mâini sau tricouri cu “Talk to me!”.

O altă surpriză am avut-o în momentul în care am aflat că nici măcar la toaletă nu ai voie să mergi când vrei și cum vrei, ci trebuie să respecți niște reguli. Tot Daniela Preda ne-a specificat faptul că vedetele au în cabinele personale – căci stau fiecare într-o cabină și nu dau nas în nas cu cealaltă niciodată –  la dispoziție un telefon mobil cu un număr de whatsapp unde pot scrie că au nevoie la toaletă. Nu au voie să iasă din cabină decât abia în momentul în care li se bate la ușă de către bodyguarzi, aceștia fiind cu umbrelele deschise, desigur, pentru a-i acoperi. Ei însoțesc vedeta, camuflată în haine negre, cu gluga pe cap, vizeta pe față, mănuși, către toaletă, o așteaptă și o duce din nou în cabină. Practic, vedetele care participă la “Masked Singer” își petrec foarte mult timp singure în cabină, până se costumează, se îmbracă cu masca, și intră pe scenă.

Unele costumații sunt prevăzute cu sisteme de ventilație în interior

Tot directorul executiv ne-a povestit că unele costumații sunt foarte grele, spre exemplu, una din măștile din sezonul 2, cântărește 13 kilograme, doar partea care se află pe cap! Alte costumații sunt prevăzute cu sisteme de răcire în interior pentru ca vedeta să poată respira bine.

Un alt subiect interesant este acela când are loc o demascare! Daniela ne-a dezvăluit că demascarea se face într-un alt mod decât toate filmările pentru show, și anume, sunt invitate afară din platou toate persoanele, rămânând doar cei care trebuie să facă parte la moment și care, desigur, au clauze serioase în contract. Ei bine, după ce sunt invitate toate persoanele să părăsească platoul de filmare, directorul executiv trimite câțiva oameni să verifice fiecare colțisor al studioului ca nu cumva cineva să se fi strecurat. Mai mult, oamenii se urcă și pe grile, pe schele, să vadă dacă nu mai este nimeni nici în partea de sus a platoului de filmare! Abia după aceea are loc demascarea vedetei.

După ce am stat la povești cu directorul executiv de la Masked Singer, am fost invitați în platou. Practic, am ieșit din cabine la fel de camuflați și însoțiți de bodyguarzi cu umbrele negre!

Ajunși în platou, am avut ocazia să participăm la una din ediții ce se filma, în show rămânând doar patru măști. Acolo i-am regăsit și pe prezentatorul show-ului Pavel Bartoș, dar i-am văzut în plină acțiune și pe cei 4 detectivi: Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu, Inna și Alex Bogdan. Aceștia se aflau la masa juriului și admirau show-ul prezentat de cele 4 măști.

Atmosfera era extrem de distractivă, atât detectivii, cât și cele câteva persoane prezente, în public, au râs cu lacrimi și încercau să-și dea seama ce vedete se află sub măști!

Sursa foto: CIAO.RO / Arhiva CIAO.RO.

 

 

Publicat: 27 Jul. 2021, 18:51 Vedete
Pe aceeași temă