Mugur Mihăescu, Corbul de la Masked Singer a câștigat trofeul: „A fost al naibii de greu, dar când e frumos nu-ți mai pasă de durere. Leșini și o iei de la capăt”

Publicat: 30 Oct. 2020, 22:38 Vedete

Mugur Mihăescu, Corbul de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV, a câștigat trofeul!

Mugur Mihăescu, Corbul de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV, al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan a câștigat trofeul! În această seară, Leoaica, Panda, Corbul și Căpcăunul au urcat pentru ultima oară pe scena Masked Singer România unde au încercat să impresioneze cu momentele pregătite. Mugur Mihăescu, Corbul de la Masked Singer a plecat acasă cu trofeul și titlul de cea mai iubită mască! CIAO.RO vă prezintă un interviu exclusiv cu actorul!

Mugur Mihăescu – Corbul, câștigătorul Masked Singer

Reporter: Te-ai pregătit intens pentru acest moment. Cât de complicat a fost să dai viață acestui personaj?

Mugur Mihăescu– Corbul de la Masked Singer: Nu, nu a fost complicat pentru că de cântat am cântat toată viața. A fost mult prea plăcut pentru mine ca să mă gândesc dacă au fost emoții în creearea personajului.

Reporter: Poți să compari această experiență cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

Mugur Mihăescu– Corbul de la Masked Singer: Nu, nu a fost nici mai greu, nici mai ușor. Dacă vă uitați pe conturile mele, eu mai cânt, așa, când mă apucă pandaliile dimineața mai compun câte un cântecel, o parodie, și mai cânt.

Mugur Mihăescu, Corbul de la Masked Singer: „Puteau să mă îmbrace și în Moby Dick că…”

Reporter: Vorbește-ne despre masca ta. Cât din acest personaj ești tu?

Mugur Mihăescu– Corbul de la Masked Singer: Nu sunt nimic din personaj, sunt cel care era în interiorul măștii. Puteau să mă îmbrace și în Moby Dick că eu tot așa eram, sau mă rog.

Reporter: Ți-a fost greu să cânți și să dansezi costumat din cap până-n picioare?

Mugur Mihăescu– Corbul de la Masked Singer: A, nu mi-a fost deloc greu să cânt și să dansez. (râde) Tu cam cum ai cânta dintr-un cuptor cu microunde, așa? Și cum ai dansa? A fost al naibii de greu, dar când e frumos, nu-ți mai pasă de durere, de căldură. Leșini și o iei de la capăt.

Reporter: De ce crezi că detectivii au fost atât de departe să te descopere? 

Mugur Mihăescu – Corbul de la Masked Singer: Eu nu știu de ce au fost atât de departe. Poate pentru că nu mai apărusem pe sticlă în ultima vreme, nu am mai fost la televiziune. Am renunțat să mai apar în divertisment la TV. Poate de asta? Foarte mulți dintre cei care m-au văzut la televizor, m-au recunoscut din prima pentru că am o voce care a rămas în urechile publicului.

 

Publicat: 30 Oct. 2020, 22:38 Vedete
Pe aceeași temă