EXCLUSIV! Mircea Radu, Panda de la Masked Singer: „Eram fix genul care se încadrează între un spărgător de elită și un rege al fetișurilor”

Publicat: 30 Oct. 2020, 21:47 Vedete

Mircea Radu, Panda de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV!

Mircea Radu, Panda de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV, al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan! În această seară a avut loc finala show-ului, iar CIAO.RO vă prezintă un interviu exclusiv cu vedeta tv!

Mircea Radu, Panda de la Masked Singer

 Reporter: Povestește-ne cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că era o adevărată aventură. 

Mircea Radu – Panda de la Masked Singer: Haha!… ”My name is Bond. James Bond” Tehnica folosită pentru protejarea identității personajelor era din filmele cu mari spioni. Se dădeau coordonate precise de timp și spațiu, totul începea foarte devreme, în zori, când aerul e alburiu și răcoarea îți accelerează senzațiile.

Mă dădeam jos din mașina mea, urcam rapid într-o dubă cu geamuri fumurii (ai idee ce culoare avea duba?…neagră, exact) unde, pe bancheta din spate, mă dezbrăcam de tot, mai puțin de pantaloni și pantofi.

Mi se dădeau un hanorac negru cu o inscripție cool, Don´t talk to me, mânuși albe de mare scamator și, atenție aici!, cagulă… Eram fix genul care se încadrează între un spărgător de elită al caselor din zona Dorobanți și un rege al fetișurilor, cu ușoare devieri în zona BDSM. Peste asta îmi trăgeam o vizieră dintr-un material reflectorizant, ca eu să pot vedea, dar nimeni din exterior, nu, și plecam pentru a schimba iar mașina, câțiva kilometri mai departe, într-o pădure – da, era un ritual bizar și ușor comic, dar absolut necesar.

Se pleca spre studio, eu așa costumat, într-o mașină în care mai erau un șofer și un bodyguard, cu care nu aveam voie să vorbesc – nu puteam nici să le zic să schimbe postul ăla de radio care difuza muzică proastă, de teama de a nu mi se recunoaște timbrul vocal.

Reporter: Te-ai pregătit intens pentru acest moment. Cât de complicat a fost să dai viață acestui personaj?

Mircea Radu – Panda de la Masked Singer: “Am lucrat cu Crina Mardare pentru voce”

Mircea Radu – Panda de la Masked Singer: Am lucrat cu Crina Mardare pentru voce – o mare plăcere! Atât exercițiile în sine, cât și poveștile despre the crazy 80s , muzici, artiști, situații. A fost grozav!

Reporter: Poți să compari această experiență cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

Mircea Radu – Panda de la Masked Singer: Așa cum am spus, a fost ceva inedit. De la mizanscena nemaiîntâlnită a preluării concurenților până la senzația aia ciudată, trăită de oricine a intrat în pielea personagiilor, în care tu îi vedeai pe toți iar toți vorbeau cu tine neștiind cu cine vorbesc deși, în realitate, toți ne cunoșteam între noi.

 

 

Publicat: 30 Oct. 2020, 21:47 Vedete
Pe aceeași temă