EXCLUSIV! Corina Caragea, Pufosul de la Masked Singer: „Eram ca într-o saună și respiratul era dificil. Cu noroc și ajutor din jur nu am căzut de pe scenă”

Publicat: 24 Sep. 2021, 00:01 Vedete

Corina Caragea, Pufosul de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV!

Corina Caragea, Pufosul de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu, Inna și Alex Bogdan! CIAO.RO vă prezintă un interviu exclusiv cu vedeta!

Reporter: Vorbește-ne puțin despre masca ta. Cât din acest personaj ești? Te reprezintă? De ce?

Corina Caragea, Pufosul a părăsit show-ul de la Masked Singer!

Corina Caragea: Pufosul este iubibil și cred asta ne dorim cu toții, iubire. Mi s-a părut este masca pe care o vor îndrăgi atât cei mici, cât și cei mari, în același timp, pe care este foarte greu o descoperi. Eu, spre deosebire de pufos, nu sunt o tipă foarte sociabilă, drăguță, pe placul tuturor, însă asemeni lui, greu de descoperit. Iar cei care ajung cunoască într-un final au o surpriză plăcută (zâmbește – n.r.)

Reporter: Masca e un indiciu care poate să ne ducă la personajul din interior. Ce elemente-cheie a ascuns masca ta?

Corina Caragea: Cred ochii și rul (râde – n.r.). De acolo oamenii ar fi putut găsească asemănări. Sper nu și forma corpului. (râde)

Reporter: Ți-a fost greu să cânți și să dansezi în acel costum? Care a fost cea mai mare provocare când ai intrat în el?

Corina Caragea, Pufosul de la Masked Singer: „Nu vedeam încotro merg. ghidam după umbre și lumini”

Corina Caragea: Căldura mi-a dat bătăi de cap, eram într-o saună și respiratul era dificil, ieșeam de acolo transpirată. Din cauza puteam exprima doar cu picioarele, căci numai ele se vedeau cât de cât, tot focusul meu era acolo, dublez efortul pe zona aceea. Ce nu se vedea era efortul de a mișca masca. Trebuia împing puternic în aceleași picioare ca pot deplasa. Faptul nu vedeam încotro merg, iarăși a fost cu emoții. Cu noroc și ajutor din jur nu am căzut de pe scenă. ghidam după umbre și lumini, căci oameni sau capătul scenei, ori pe unde pășesc, îmi era imposibil văd.

Reporter: Cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că a fost o adevărată aventură.

Corina Caragea: Mare secretomanie drumul, căci mutam dintr-o mașină în alta, aveam bodyguarzi și nimeni nu vorbea cu mine. Greu abțin și eu le spun ceva sau trezesc vorbind aiurea ori răspund când îmi suna telefonul. M-am simțit o vedetă în filme.

Reporter: Prezența ta în show a fost un secret și pentru cei apropiați. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus alor tăi când lipseai de acasă?

Corina Caragea: am filmări. De obicei programul meu este haotic, imprevizibil, am și filmări la care știu când plec, dar nu știu când întorc. Deci a fost simplu. La fel la muncă, am avut noroc filmez fix în zilele libere, deci nu am dat de bănuit. A fost mai dificil abțin le povestesc, căci eram entuziasmată, totul era nou, de la faptul antrenam pentru cântat până la un nou și fascinant platou.

Publicat: 24 Sep. 2021, 00:01 Vedete
Pe aceeași temă