EXCLUSIV| Momente tensionate la Masked Singer Romania! Cine este vedeta care a renunțat la show pentru că nu mai putea respira sub o mască de 25 de kilograme

Publicat: 08 Sep. 2021, 14:15 Vedete

Momente tensionate la Masked Singer România, sezonul 2! Echipa de producție în tensiune maximă, detectivii în stare de șoc. O mare vedetă și-a dat jos masca din prima emisiune și a anunțat că renunță la show!

O vedetă renunță la Masked Singer, în prima ediție

Masked Singer România revine din 9 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21:30, pe Pro TV. Anul trecut, cel mai secretos show de televiziune, difuzat de Pro TV, a ținut cu sufletul la gură o întreagă țară. Și sezonul 2 se pare începe în forță în acest an!

Reporterii CIAO.RO au aflat secrete din culisele marelui show! În prima ediție, o mare vedetă din România reușește creeze momente tensionate atât în rândul echipei de producție, cât și în rândul celor 4 detectivi. Mihaela Rădulescu, Inna, Alex Bogdan și Horia Brenciu, care, efectiv, au rămas cu gura căscată!

S-a demascat pe motiv că nu putea respira sub costumul de 25 de kilograme

Și prezentatorul, Pavel Bartos, a fost șocat! O vedetă și-a da costumul jos în timpul emisiunii! Motivul? Costumul avea 25 de kilograme și implica un fizic puternic, mai mult, abia respira prin mască. Astfel, din cauza efectiv n-a mai putut sta îmbrăcat în costumul de 25 de kilograme, personajul s-a demascat singur. Nu a mai așteptat decizia publicului.

Cei 4 detectivi și prezentatorul au fost șocați, nu au știut cum reacționeze, pentru nu s-a mai întâmplat asta niciodată, ca o mască iasă din show prin renunțare la costum.

Panica s-a creat și în rândul echipei de producție care nu s-a mai lovit cu o astfel de situație! În emisiune, măștile se duelează între ele, iar în urma votului publicului, la finalul ediției, una se demască. Însă, acum, situația părea le-a scapăt de sub control, căci marea vedetă ce se ascundea sub costum a dat jos masca și a anunțat renunță la show, chiar în prima ediție a sezonului 2 Masked Singer Romania.

Cele patru vedete, Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu, Inna și Alex Bogdan, vor încerca și în acest an să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.

Cine sunt vedetele ascunse în show-ul „Masked Singer România”? Cei 4 detectivi vor analiza în detaliu fiecare prestație a măștilor, fiecare indiciu, dar și fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde în mască.

 

 

 

 

Publicat: 08 Sep. 2021, 14:15 Vedete
Pe aceeași temă