EXCLUSIV| Inna a demascat unul dintre personajele de la Masked Singer? ”A stat un an de zile în casă și a învățat să cânte”

Publicat: 27 Aug. 2021, 11:59 Vedete
EXCLUSIV| Inna a demascat unul dintre personajele de la Masked Singer? ”A stat un an de zile în casă și a învățat să cânte”

Inna a demascat unul dintre personajele de la Masked Singer? CIAO.RO a obținut imagini în premieră cu momentul în care cântăreața dezvăluie identitatea unui presupus concurent. Emisiunea va fi difuzată începând cu 9 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21:30, pe Pro TV. 

Anul trecut, cel mai secretos show de televiziune, difuzat de Pro TV, a ținut cu sufletul la gură o întreagă țară. Începând din 9 septembrie, „Masked Singer România” revine cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Pavel Bartoș.

Inna a demascat unul dintre personajele de la Masked Singer?

În prezentarea grilei de toamnă, au fost difuzate și câteva ”mostre” din emisiune. Inna, care este detectiv în această competiție, a fost extrem de categorică atunci când pe scenă a apărut unul dintre personaje. Oare să-l fi recunoscut?

Aș zice că e Dorian Popa, care a stat un an de zile în casă și a învățat să cânte”, a concluzionat artista după una dintre interpretări. Adevărul îl vom afla, însă, odată cu difuzarea emisiunii.

Cine sunt cei patru detectivi de la „Masked Singer România” 2021

Cele patru vedete vor încerca și în acest an să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.

Cine sunt vedetele ascunse în show-ul „Masked Singer România”? Mihaela Rădulescu, INNA, Alex Bogdan și Horia Brenciu vor analiza în detaliu fiecare prestație a măștilor, fiecare indiciu, dar și fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde în mască.

Publicat: 27 Aug. 2021, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă