Andreea Marin, jignită ca la uşa cortului de Mihaela Rădulescu: ”Inegalitatea dintre mine şi vita aia”. Cum a reacţionat ”Zâna”

Publicat: 02 Feb. 2020, 12:38 Vedete

Relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin a fost întotdeauna tensionată. Lucrurile au scăpat iaraşi de sub control după ce a ieşit la iveală şi felul în care diva de la Monaco vorbea despre „rivala” sa.

La un moment dat, amândouă au avut parte de iubirea aceluiaşi bărbat, iar gurile rele spun că de aici a plecat această „ură” dintre cele două vedete.

Prima a fost Mihaela Rădulescu, care s-a iubit cu Ştefan Bănică Jr. în perioada anilor 90′. Cei doi au divorţat după un mariaj de cinci ani. Peste câţiva ani, artistul a regăsit iubirea în braţele Andreei Marin.

Chiar dacă cele două nu au avut un conflict direct, de fiecare dată când aveau ocazia nu ratau momentul să îşi arunce săgeţi usturătoare.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre Andreea Marin

În urmă cu ceva timp, atunci când fostul ei soţ era interceptat de DNA, telefonul divei din Monaco a fost şi el ascultat, atunci când a ieşit, de altfel, la iveală şi felul în care Mihaela Rădulescu vorbea despre Andreea Marin, potrivit spynews.ro

‘Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care, eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie”, spunea Mihaela Rădulescu.

Reacţia Andreei Marin a venit imediat după ce vedeta a auzit aceste lucru. Bineînţeles ”Zâna” a fost extrem de diplomată după ce a aflat felul în care ”rivala” a vorbit despre ea, punând totul pe seama caracterului diferit pe care fiecare îl are.

”Ce mai poate fi spus… Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea… Are dreptul la prezumţia de nevinovăţie”, a spus Andreea Marin la vremea respectivă.

Publicat: 02 Feb. 2020, 12:38 Vedete
Pe aceeași temă