Romanii au talent. Un pizzer a facut senzatie pe scena. Fratele lui, fost concurent, a murit de inima!

Publicat: 23 Mar. 2019, 14:04 News 3

In urma cu cativa ani, Claudiu Constantin Toader pasea pe scena emisiunii de la PRO TV. Acum, in 2019, fratele lui a venit si el sa isi incerce norocul.

Romanii au talent. Un pizzer a facut senzatie pe scena. Numele lui este George Toader si a venit sa participe la emisiune la cativa ani dupa fratele sau. In urma cu cativa ani, Claudiu Constantin Toader pasea pe scena emisiunii de la PRO TV. Din nefericire, viata i-a fost curmata la 32 de ani.

Claudiu Constantin Toader a facut parte din semifinala celui de-al doilea sezon al emisiunii Romanii au talent. Din nefericire, in 2015 s-a stins din viata. Avea 32 de ani si a facut un infarct, dupa cum a marturisit George Toader, fratele lui.

  • „A făcut infarct, la 32 de ani. Boala secolului… Sper să fie mândru de mine”, a spus George Toader la Romanii au talent.

Romanii au talent. Un pizzer a facut senzatie pe scena

Cine e George Toader


Tanarul a devenit pasionat de meseria de pizzer la 20 de ani. Acesta a plecat in Italia alaturi de fratele lui, Claudiu. Ambii au muncit enorm acolo pentru a invatat meserie si a isi deschide, ulterior, propria afacere.

„În tot acest timp, fratele meu Claudiu a participat la emisiunea Românii au talent, unde a ajuns până în semifinală. Ne-am întors totuși în România după cei 4 ani petrecuți în Italia pentru că visul nostru era să venim acasă și cu banii strânși să ne facem propria pizzerie”, a marturisit George Toader.

Afacerea lui George Toader


Cei doi frati au reusit, cu economiile proprii, sa isi deschida un local in Bucuresti. Cei doi munceau impreuna sau faceau cu randul. Ambii lurau ca pizzeri in localul Brothers Pizza. Din nefericire, Claudiu a murit din senin, epuizat de munca.

„Era sănătos, nu era cunoscut cu probleme cardiace, însă oboseala și-a spus cuvântul. După ore în șir de muncă, a făcut stop cardio respirator”, a mai adaugat George.

Juriul Romanii au talent, impresionat de George Toader

Acesta a venit la Romanii au talent in memoria fratelui sau. Juratii au fost impresionati.

„Mi-a plăcut dansul tău cu aluatul. Ești foarte bun, ai dansat fantastic în seara asta”, a spus Mihai Petre. Romanii au talent. Adevarul despre fizioterapeutul care a facut senzatie. Cine este, de fapt

„Cred în tine. Am doi copii acasă care s-ar supăra dacă n-aș spune asta”, i-a spus Andi Moisescu. Gigel Frone s-a intors la „Romanii au talent” si a facut show. Juriul a fost extaziat VIDEO

Publicat: 23 Mar. 2019, 14:04 News 3
Pe aceeași temă