Rocky Lockridge a murit la 60 de ani. Ce boala l-a rapus. A fost campion mondial la box

Publicat: 10 Feb. 2019, 12:16 Life

Lumea sportului este in doliu dupa ce o legenda a boxului a suferit probleme de inima si a decedat.

Rocky Lockridge a murit la 60 de ani. Fostul pugilist a suferit o criza cardiaca. Din nefericire, medicii nu l-au putut salva. Fostul campion mondial de box s-a stins din viata vineri, informeaza ladbible.com.

Familia lui a facut anuntul trist. In ultima perioada, Rocky Lockridge a avut o serie de infarcturi si suferea si de pneumonie. Inima lui slabita nu a facut fata racelii la plamani si a cedat, in ciuda tratamentului acordat de medici.

Rocky Lockridge a murit la 60 de ani


Rocky Lockridge a fost campion mondial al WBA și IBF la categoria super-pană. In palmaresul lui se afla 44 de victorii si 9 infrangeri. În 1984 a câștigat titlul WBA, iar în 1987 a devenit campion mondial IBF.

S-a lasat de box in 1991 si a inceput o lupta impotriva drogurilor. A aparut in cadrul emisiunii Intervention de la A&E TV unde familia l-a convins sa renunte la vicii. Ultimii ani din viata i-a trait fara droguri si alcool.

Rocky Lockridge a devenit celebru in lumea boxului dupa ce l-a infrant pe Roger Mayweather in anul 1984. L-a facut KO din prima runda si a castigat WBA. A fost prima infrangere suferita de pugilistul Roger Mayweather.

Publicat: 10 Feb. 2019, 12:16 Life
Pe aceeași temă