Lindsey Buckingham a fost operat pe inima. Din nefericire, ceva rau s-a intamplat in timpul operatiei si artistul e…

Publicat: 10 Feb. 2019, 11:42 Vedete

Fostul chitarist Fleetwood Mac se recupereaza dupa ce a fost supus unei interventii de urgenta, pe cord deschis, informeaza BBC News.

Lindsey Buckingham a fost operat pe inima, de urgenta. Sotia artistului, Kristen Buckingham, sustine ca sotul ei s-a simtit rau. A ajuns de urgenta la un spital din Los Angeles, saptamana trecuta. Acesta a fost operat pe cord deschis. In prezent, a fost externat si se recupereaza acasa.

Din nefericire, operatia i-a afectat corzile vocale. Nu se stie daca stricaciunile sunt permanente sau nu. Dupa ce isi va reveni complet, Lindsey Buckingham se va intoarce la spital pentru un set de analize. Acesta va investiga ce s-a intamplat cu vocea sa, in timpul operatiei.

Lindsey Buckingham a fost operat pe inima

„Acum se recuperează acasă și cu fiecare zi care trece, devine tot mai puternic. În timp ce el și inima sunt bine, în urma operației corzile sale vocale au avut de suferit. Încă nu știm dacă problemele sunt permanente, sperăm să nu fie așa”, a fost mesajul publicat de soția artistului alături de o fotografie cu acesta pe patul de spital.

Cine este Lindsey Buckingham

Artistul in varsta de 69 de ani a facut parte din trupa britanico-americană Fleetwood Mac. S-a alaturat in anul 1975 alaturi de Stevie Nicks, prietenul lui bun. A parasit trupa in 1987 si s-a reintors dupa 10 ani. Anul trecut, artistul a fost dat afara din trupa. In urma scandalului, Lindsey Buckingham si-a dat in judecata colegii.

Publicat: 10 Feb. 2019, 11:42 Vedete
Pe aceeași temă