Rita Muresan si Paul Atanasiu s-au despartit in secret! Ce a dus la ruptura cuplului

Publicat: 10 Feb. 2019, 11:59 Vedete

In vara lui 2018 erau prezenti la toate festivalurile din Capitala, mana de mana, razand si ascultand artisti de peste hotare cantand.

Acum s-a aflat ca, de fapt, Rita Muresan si Paul Atanasiu s-au despartit in secret! Creatoarea de moda este o femeie libera de cateva luni. Ea si sunetistul trupei lui Tavi Clonda, sotul Gabrielie Cristea de la Antena Stars, nu mai pot convietui impreuna, ca un cuplu.

Cei doi au decis, de comun acord, sa se separe. Le-au ramas amintirile placute din cei doi ani in care s-au iubit. Informatia a fost facuta publica de prietenii celor doi fosti iubiti.

Rita Muresan si Paul Atanasiu s-au despartit

„S-au separat de comun acord și în mare secret! Totul s-a întâmplat acum câteva luni bune! Pur și simplu, nu mai mergea nimic între ei! Paul a dorit o altă cale și nu a mai vrut să stea într-o legătură care nu ducea nicăieri pentru el”, au spus apropiații fostului cuplu, potrivit Wowbiz.

Rita Muresan, fericita cu Paul Atanasiu

„Eu și Paul ne cunoșteam cu mult timp înainte, dar nu ne băgam în seamă. Dintr-o dată, ne-am văzut mai bine și așa a început totul. Suntem niște adolescenți, suntem veșnic tineri și ne bucurăm de iubire. Nu locuim încă împreună, sunt de modă veche. Mă gândesc totuși la căsătorie, nu renunț la idee, însă luăm totul ușor”, a povestit designerul in urma cu 3 ani.

In ultima perioada, Rita Muresan s-a ingrasat enorm. Creatoarea de moda a pus la loc toate kilogramele pe care reusise sa le dea jos in urma cu 5 ani.

Publicat: 10 Feb. 2019, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă