Raluca Badulescu, dezvaluiri sincere despre ‘Bravo, ai stil!’ Ce s-a intamplat cu ea de cand s-a angajat la Kanal D

Publicat: 06 Apr. 2018, 22:00 Vedete

Aveam multe lucruri pe care am vrut să le aflăm de la jurata ”Bravo, ai stil” și pe toate ni le-a spus ea.

Atunci când am pornit spre Kanal D, acolo unde aveam întâlnire cu Raluca Bădulescu, am știu că o să câștigăm o doză importantă de energie. ”Întreabă-mă orice, Regina mea!”, mi-a spus Raluca Bădulescu în momentul în care am ajuns față în față. Și am pornit!

”Raluca Bădulescu a prins aripi!”, acesta a fost primul lucru pe care l-am aflat de la vedeta TV. Proiectul ”Bravo, ai stil” i-a deschis o nouă lume, ne-a spus Raluca, iar după primul PLAY dat acestei emisiuni, viața ei a început să se construiască în jurul producției.

Vedeta ne-a vorbit și despre intervenția chirurgicală pe care a făcut-o, dar și despre ce înseamnă să ai stil. ”Ești frumoasă din interior. Ești frumoasă prin atitudine! ‘Bravo, ai stil’ este un vis! Nu imi amintesc cum era viata inainte de emisiune. Nu as putea trai fara ea. Aceasta energie si miscare imi da viata, am renascut cu emisiunea aceasta. Inainte de emisiune, am avut rubrica in Revista Ciao. Imi place mult sa scriu despre haine, e o pasiune. Nu am avut studii niciodata. Viata mea se invarte in jurul proiectului ‘Bravo, ai stil’.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Apr. 2018, 22:00 Vedete
Pe aceeași temă