Raluca Badulescu, dezvaluiri sincere despre ‘Bravo, ai stil!’ Ce s-a intamplat cu ea de cand s-a angajat la Kanal D

Publicat: 06 apr. 2018, 22:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Aveam multe lucruri pe care am vrut să le aflăm de la jurata ”Bravo, ai stil” și pe toate ni le-a spus ea.

Atunci când am pornit spre Kanal D, acolo unde aveam întâlnire cu Raluca Bădulescu, am știu că o să câștigăm o doză importantă de energie. ”Întreabă-mă orice, Regina mea!”, mi-a spus Raluca Bădulescu în momentul în care am ajuns față în față. Și am pornit!

”Raluca Bădulescu a prins aripi!”, acesta a fost primul lucru pe care l-am aflat de la vedeta TV. Proiectul ”Bravo, ai stil” i-a deschis o nouă lume, ne-a spus Raluca, iar după primul PLAY dat acestei emisiuni, viața ei a început să se construiască în jurul producției.

Vedeta ne-a vorbit și despre intervenția chirurgicală pe care a făcut-o, dar și despre ce înseamnă să ai stil. ”Ești frumoasă din interior. Ești frumoasă prin atitudine! ‘Bravo, ai stil’ este un vis! Nu imi amintesc cum era viata inainte de emisiune. Nu as putea trai fara ea. Aceasta energie si miscare imi da viata, am renascut cu emisiunea aceasta. Inainte de emisiune, am avut rubrica in Revista Ciao. Imi place mult sa scriu despre haine, e o pasiune. Nu am avut studii niciodata. Viata mea se invarte in jurul proiectului ‘Bravo, ai stil’.

Raluca Badulescu, dezvaluiri sincere despre ‘Bravo, ai stil!’

Raluca Badulescu, dezvaluiri sincere despre 'Bravo, ai stil!'Evoluam alaturi de concurente, suntem o mare familie. De multe ori, oamenii ma opresc sa imi spuna despre emisiune. Mai facem si poze. E un sentiment fantastic. Raluca Badulescu a prins aripi la Kanal D. Nu exista trenduri, ci doar ceva ce ne face sa ne simtim bine. Le purtam doar daca ne reprezinta, nu le luam doar pentru ca se poarta si apar in reviste.

E vorba despre atitudine, felul in care ele poarta hainele, nu invers. Trebuie sa identifici ce iti sta bine si ce iti place, nu ce se poarta de toata lumea. Este un proiect care mie mi-a dat aripi si sper sa dam si noi aripi femeilor din Romania”, ne-a declarat atunci când am întrebat-o ce înseamnă să ai stil.

Raluca Badulescu, dezvaluiri sincere despre 'Bravo, ai stil!'Dacă ar fi să ne întrebe cineva cum este Raluca Bădulescu, în realitate, răspunsul ar veni la fel de prompt pe cât a fost răspunsul pe care ni l-a dat ea. ”Sunt un om pozitiv și-mi doresc ca toate femeile din România să fie așa. Să se iubească așa cum sunt, să celebreze fiecare zi, să se bucure de fiecare lucru. Toți avem și zile mai bune, și zile mai puțin bune. Nu suntem veșnic cu zâmbetul pe buze, tuturor ni se întâmplă chestii. Să învățăm să ne bucurăm de lucruri mărunte.”, a explicat jurata ”Bravo, ai stil!”.

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu este spumoasă… este plină de energie, iar asta nu poți să descoperi decât dacă privești interviul de mai jos.

Publicat: 06 apr. 2018, 22:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă