Creatura asta ciudata si-a facut aparitia pe o plaja si i-a ingrozit pe oameni! DE CE se teme toata lumea atat de tare si ce se intampla cand e aruncata iarasi in valuri VIDEO

Publicat: 05 Apr. 2018, 23:00 Life

O creatura ciudata a reusit sa inspaimante pe toata lumea.

Dupa ce a fost gasita pe o plaja, creatura marina a reusit sa starneasca atentia tuturor, mai ales pentru ca nimeni nu isi poate explica ce e mai exact. Specia sa nu pare sa semene cu nimic din ce a fost descoperit si catalogat pana acum de catre oamenii de stiinta.

Totodata, mai multe imagini cu aceasta creatura au fost publicate si in mediul online. Totul spre groaza internautilor, pentru ca misterul e unul care s-a adancit si mai mult, iar explicatiile au intarziat sa apara.

Creatura asta ciudata si-a facut aparitia pe o plaja

Cel care a gasit creatura marina ciudata e un turist din Marea Britanie, aflat in concediu. Odata ce a plecat in vacanta, barbatul a observat ceva neobisnuit pe una din plajele de pe insula Koh Lanta, din Thailanda.

Forma bizara de viata nu pare sa apartina de nicio specie descoperita pana acum. Desi intial oamenii si-au dat cu parerea si au spus ca ar fi vorba de un arici sau un castravete de mare, creatura ciudata nu seamana deloc cu acestea.

Mai mult, atunci cand e aruncata din nou in valurile oceanului, creatura pare sa isi gaseasca drumul inapoi spre plaja si nu suporta prea bine mediul acvatic. De asemenea, localnicii de pe acea insula au povestit ca de cateva saptamani, tot mai multe astfel de vietuitoare ajung la mal, pe diverse plaje.

Cel care a fotografiat si filmat creatura bizara a fost un turist din Marea Britanie pe nume Louis Burgoyne. Specimenul pe care acesta l-a gasit pe plaja l-a lasat pe barbat mut de uimire. Asta deoarece la contactul cu apa, creatura incepe sa se miste si isi tine unul dintre capete la suprafata.

„Am gasit creatura esuata pe plaja si am incercat sa o arunc inapoi in apa, dar e clar ca se tinea departe de apa. Voia sa respire oxigen, asa ca am tinut-o tot la mal cand a inceput sa se miste. Imi imaginez ca respira printr-un orificiu. A fost in mod clar foarte straniu.

Creatura avea aproximativ 13 centimetri, ca lungime, dar si o grosime de cam 8 centimetri. Arata ca un extraterestru. Localnicii mi-au spus ca ar putea fi un castravete de mare, dar acea specie poate sa se miste de una singura, aceasta creatura nu prea putea sa se deplaseze”, a povestit Louis Burgoyne.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 05 Apr. 2018, 23:00 Life
Pe aceeași temă