Oamenii au luat-o razna cand au aflat ce e de fapt acest animal misterios pe care l-au gasit in salbaticie: „E caine, lup sau urs?”

Publicat: 17 ian. 2018, 10:00 Autor: madalina m. Viral

Mai multe imagini cu un animal misterios au circulat pe retelele sociale, iar internautii au avut o dilema atunci cand au observat acea creatura.

Asta deoarece nu semana cu nimic din ce vazusera pana atunci. Totul s-a petrecut dupa ce fotografiile cu acel animal au fost publicate in mediul online, iar acesta a fost dus la un adapost. Creatura cu o infatisare bizara a fost gasita in orasul Chelyabinsk, din sudul Rusiei.

La o prima vedere, acest animal seamana cu un pui de urs ratacit si tocmai din acest motiv fusese luat de pe strazi, pentru ca autoritatile s-au temut sa il lase in libertate.

Ce e de fapt acest animal misterios

Imediat ce animalul a fost dus la un adapost local din oraselul rusesc, au inceput sa circule si imaginile cu acesta. Internautii au luat-o insa razna atunci cand au realizat ca acel animal nu seamana de fapt cu un urs, ci aduce mai mult cu un lup sau un caine.

Astfel ca saptamani in sir nimeni nu a avut niciun raspuns la aceasta curiozitate. Cel care a facut lumina in acest caz a fost un angajat al adapostului de animale. El a dat verdictul cu privire la creatura bizara care nu parea sa apartina niciunei specii.

Desi atunci cand sta in patru labe animalul simpatic arata exact ca un pui de urs, cand se ridica, acesta arata exact ca un lup. Concluzia a fost, insa, ca animalul care a ajuns sa fie poreclit „Medvebaka” e de fapt un caine.

Ce e de fapt acest animal misterios

Acest animal are insa o poveste extrem de trista. Stapanul sau l-a abandonat pe strazi pentru ca devenise prea agresiv si nu a stiut cum sa mai aiba grija de el, iar de atunci a supravietuit cu resturile gasite in gunoaie.

Totodata, respectiva specie din care face parte „Medvebaka” e o mutatie genetica pe care cei care organizeaza lupte intre animale au obtinut-o dupa ce au incrucisat genele unui caine cu cele al unui urs.

De aceea „Medvebaka” nu seamana cu niciun animal cunoscut la o prima vedere. Angajatii adapostului la care cainele a fost dus a povestit ca intr-adevar acesta este foarte agresiv, dar cu putina munca noul stapan il va putea absolut normal.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 17 ian. 2018, 10:00 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă