Promisiunea facuta de unchiul Alexandrei Macesanu, la scurt timp dupa ce a aflat ca fata a fost ucisa de Dinca

Publicat: 28 Jul. 2019, 17:00 Ciao.ro

O tara intreaga a stat cu sufletul la gura, in aceste zile, in speranta ca se va afla ce i s-a intamplat Alexandrei Macesanu.

Din pacate, fata de 15 ani a fost ucisa cu multa brutalitate de catre Gheorghe Dinca. Criminalul de la Caracal i-a infuriat pe oameni, iar pe strada sa erau duminica sute de persoane. Unchiul Alexandrei Macesanu a facut o promisiune, la scurt timp de la aflarea vestii cumplite.

Alexandru Cumpanasu, care este si presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, dar si ruda cu victima criminalului de la Caracal, a facut o declaratie dura. Dupa ce Gheorghe Dinca si-a recunoscut faptele cumplite, barbatul a promis ca va lupta pentru a indeparta coruptia din sistemul romanesc.

S-au gasit noi probe ce-l incrimineaza pe Gheorghe Dinca

Ce spune unchiul Alexandrei Macesanu

Promisiunea facuta de unchiul Alexandrei Macesanu

„Nu există confirmarea ADN, dar recunoaşterea faptelor de acest nenorocit, duce spre conturarea uciderii Alexandrei. Va fi o luptă pe care o voi duce duce singur sau cu oricine pentru a târâi pe jos toţi şefii de inspectorate, toţi procurorii, judecătorii, STS, de a investiga în fiecare judeţ câţi nermernici mai sunt de a reforma sistemul. Bănuiam că s-a întâmplat acest lucru şi nu mă mulţumeşte că a recunoscut crimele şi va fi pedepsit”, a declarat unchiul Alexandrei, potrivit mediafax.ro.

Principalul suspect in acest caz este Gheorghe Dinca. El a recunoscut ambele crime pe care le-a comis, atat in cazul Alexandrei, cat si in cel al Luizei. Vestea socanta a venit din partea avocatului din oficiu al barbatului. Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime: „Da, este adevarat”

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a spus Bogdan Alexandru, avocatul lui Dinca.

Publicat: 28 Jul. 2019, 17:00 Ciao.ro
Pe aceeași temă