Fata disparuta de 20 de ani in Caracal. S-a urcat intr-o masina la ocazie si a disparut

Publicat: 28 iul. 2019, 14:58 Autor: madalina m. Ciao.ro

Un tata isi cauta fiica de 20 de ani. Tanara a disparut in Caracal, cand a luat o masina la ocazie.

Cazul vechi de cateva decenii ar putea avea legatura cu cel al Alexandrei Macesanu. Cea disparuta de 20 de ani in Caracal se numeste Mihaielei Geanina Genes. Tatal acesteia a facut tot posibilul sa afle ce s-a intamplat cu ea.

Insa, fara succes, pentru ca si Nelu Genes s-a lovit de indiferenta autoritatilor. Tanara a plecat de acasa pe data de 20 iulie 1999, din Caracal, cu o masina de ocazie si nu s-a intors niciodata. Disperat, barbatul a facut o ancheta pe cont propriu si a aflat ca fiica lui ajunsese pe mana traficantilor de carne vie, din Bulgaria!

Fata disparuta de 20 de ani in Caracal

O ipoteza socanta s-a lansat si in cazul celor doua fete disparute recent, Alexandra si Luiza. Politia i-a spus tatalui sa stea linistit, deoarece „fata e in calduri”. Nelu Genes a luat ancheta in propriile maini si cand aproape si-a regasit fiica, s-a lovit iarasi de indiferenta autoritatilor.

Tatal Mihaielei Geanina Genes a povestit modul in care s-au scurs 20 de ani in care nu a stiut nimic despre fiica lui. A plecat in 20 iulie 1999 de acasa, din Caracal, cu o masina de ocazie si nu s-a mai intors.

Testele ADN au confirmat ca cercelul gasit in casa criminalului este al Alexandrei

„Fiica mea a fost vanduta la traficanti de droguri chiar de prietenul ei, care incepuse sa se drogheze si nu mai avea cu ce sa isi plateasca drogurile. Traficantii de droguri au vandut-o apoi la doi bulgari, traficanti de carne vie”, a povestit Nelu Genes, noteaza mediafax.ro.

Fata disparuta de 20 de ani in Caracal

„Fiica mea a disparut in 1999, exact in perioada in care a murit cumnatul meu de la Slobozia (Ialomita). Eu am fost plecat acolo sapte zile si cand m-am intors si am pus piciorul pe peronul garii, o cunostinta mi-a spus ce s-a intamplat. Familia, rudele, nu mi-au zis nimic pana am revenit acasa, pentru ca sunt cardiac”, a explicat barbatul.

„Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma duc la casa prietenului fetei si toate geamurile erau inchise, pe usi erau lacate. Vecinii mi-au spus ca Geanina a fost luata intr-o masina de culoare rosie. Am aflat ca avea numere de Bulgaria”, a mai spus Nelu Genes.

Barbatul l-a dus pe suspect la politie!

„Cu sprijinul unui vecin din zonă am reuşit să îl găsesc pe prietenul fetei mele. Era un profesor care a murit, care m-a sunat când el venise acasă, pe 15 august, într-o noapte de Sfântă Maria. Am fost cu patru maşini cu rudele, am intrat peste el în casă. A vrut să dea cu cuţitul în mine, dar cu o bară de la un şifonier am reuşit să îi rup mâna şi să îl duc la poliţie, la IPJ Olt. Ce credeţi că au făcut? I-au dat drumul pe uşa din spate.

Mama Luizei a spart tacerea despre politistii din Cosoveni

Au venit în noaptea aceea rude, vecini, prieteni şi am protestat în faţa poliţiei. Dimineaţa la 4 am intrat în sediu, la adjunct, care dormea în fotoliu şi cu picioarele pe masă. Când l-am întrebat ce au făcut individului a spus că i-a dat drumul pentru că procurorul de caz a zis că nu sunt suficiente probe. Din momentul acela martorii care erau cu mine au spus: «Din momentul acesta pe noi să nu ne mai implici»”, a mai povestit Nelu Geneş.

Geanina Genes apare si in prezent pe site-ul Politiei Romane, la categoria „persoane disparute”. In dreptul ei scrie „este posibil sa fie victima traficului de persoane, ultima data era in Milano”. Autoritatile din Romania nu au reusit niciodata sa o mai aduca acasa, familiei sale.

Publicat: 28 iul. 2019, 14:58 Autor: madalina m. Ciao.ro
Pe aceeași temă