Mama Luizei a spart tacerea despre politistii din Cosoveni: „Repetau intr-una, pana cand am dus cazul la DIICOT, ca a plecat cu un Făt-Frumos”

Publicat: 28 iul. 2019, 09:22 Autor: Simona News 3

Mama fetei de 18 ani disparuta la mijlocul lunii aprilie a marturisit modul josnic in care s-au purtat politistii cu ea.

Mama Luizei a spart tacerea despre politistii din Cosoveni. Acesteia i se spunea intr-una ca fiica ei este majora si ca „ar fi plecat cu un Fat-Frumos”, transmite Agerpres.

Adoelescenta Luiza Mihaela Melencu, din comuna doljeana Diosti, a disparut la mijlocul lunii aprilie imediat dupa ce a spus familiei ca va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Mama Luizei a spart tacerea despre politistii din Cosoveni

Bunicul Mihaelei Luiza Melencu face dezvaluiri

Mama acesteia a spus ca bunicii fetei au inceput sa se ingrijoreze in ziua disparitiei fetei pentru ca fata nu obisnuia sa intarzie atunci cand pleca de acasa si raspundea mereu la telefon.

Matusa Luizei a declarat ca a doua zi dupa disparitia acesteia bunicul a primit un apel in care era informat de un abrbat ca fata este bine.

Mama Luizei blameaza modul in care au actionat politistii fiidnca nu au avut nici concret la mana si nicio pista, astfel ca a facut demersuri pentru ca dosarul de disparitie sa fie preluat de DIICOT dupa ce politistii din Cosoveni i-au spus ca fata ar putea fi plecata cu un iubit.

Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata. Este cealalta fata disparuta la Caracal

„Întâi am mers la Coşoveni. După două luni ne-am dus la DIICOT Craiova, eu am contactat o avocată şi m-am dus personal la Craiova şi apoi DIICOT-ul a preluat cazul.

Dânşii au spus că m-am dus cam târziu, în iunie, deja trecuseră două luni şi jumătate de când dispăruse Luiza, de pe 14 aprilie. M-am dus cam târziu, nu ştiam despre ce e vorba, nu cunoşteam procedurile”, a spus aceasta, potrivit hotnews.ro.

Gheorghe Dinca, zambet malitios la plecarea de la Tribunalul Dolj. Imaginea a starnit revolta

„Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau într-una, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are are 18 ani, e majoră. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de când s-a întâmplat cu Alexandra”, a mai declarat mama Luizei Melencu.

Eugen Tomac, despre noua propunere legislativa: „Criminalii care omoara sau violeaza minori sa fie condamnati pe viata”

Publicat: 28 iul. 2019, 09:22 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×