Ultima ora: testele ADN au confirmat ca cercelul gasit in casa criminalului este al Alexandrei

Publicat: 28 iul. 2019, 10:34 Autor: Simona Ciao.ro

Durere fara margini pentru familia Alexandrei, fiindca dovezile mortii acesteia sunt tot mai evidente.

Testele ADN au confirmat ca cercelul gasit in casa criminalului este al Alexandrei. La perchezitiile facute in casa acestuia, intr-un butoi metalic cu cenusa au fost descoperite obiecte macabre.

Printre acestea enumeram fragmente de oase calcinate si 21 bucati dinti de natura umana, trei inele, un lantisor de dama, doua fragmente de lantisoare, o bucata metalica de forma dreptunghiulara si o bucata similara unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere.

testele ADN au confirmat

Iar in masina inculpatului anchetatorii au gasit un cercel. Insa testele ADN au confirmat ca cercelul este al Alexandrei iar asta confirma oficial faptul ca acest i-a apartinut adolescentei disparute, potrivit realitatea.net.

Politistii stiau adresa criminalului inainte ca Alexandra sa sune la 112. O vecina le-a dat coordonatele insa politia i-a zis sa stea linistita

Criminalul din Caracal a vorbit pentru prima oara in cazul Alexandrei

Barbatul neaga orice acuzatie si chiar sustine ca nu o cunoaste pe Alexandra si ca nu a intalnit-o niciodata.

„Dețin un autoturism marca Renault Megane de aproximativ doi ani de zile. Joi, în data de 25.04.2019, la ora 07.30 am fost în oraș, la piață, cu autoturismul și am cumpărat niște roșii. M-am apucat de lucru apoi, dezmembrare de motoare, piese și utilizarea cuprului și aluminiului obținut pentru vânzare.

Le-am încărcat în saci și în camioneta marca Fiat 4×4. Asta a durat până la ora 21.00-22.00. Am dat foc la niște haine ca să mă protejez de țânțari. Le-am lăsat fumegând. Cred că în jur de ora 20.00 am făcut focul.

Nu știu dacă i-am deranjat pe vecini. Și ei fac fum în curte. Nu am mai plecat cu mașina de acasă. După aceea m-am culcat și m-am trezit la ora 06.00, când au venit polițiștii la percheziție” au fost cuvintele lui Gheorghe Dinca, potrivit antena3.ro.

Publicat: 28 iul. 2019, 10:34 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă