Politistii stiau adresa criminalului inainte ca Alexandra sa sune la 112. O vecina le-a dat coordonatele insa politia i-a zis sa stea linistita

Publicat: 28 iul. 2019, 09:43 Autor: Simona Ciao.ro

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul mortii Alexandrei, tanara disparuta fara urma din Caracal.

Politistii stiau adresa criminalului inainte ca Alexandra sa sune la 112. O vecina de-a suspectului Gheorghe Dinca a sunat de doua ori la 112, la ora 3.00 si la ora 5.00, in dimineata de 25 iulie.

Se pare ca femeia a raportat activitati dubioase in fata portii lui Dinca iar adolescenta Alexandra Macesanu a sunat la 112 la sase ore distanta dupa apelurile vecinei.

Politistii stiau adresa criminalului inainte ca Alexandra sa sune la 112

Cazul fetei din Caracal continua sa socheze

Conform unor surse judiciare citate de G4Media.ro, femeia a raportat ca in fataa portii criminalului din Caracal se aflau autoturisme parcate portbagaj in portbagaj si ca ea crede ca are legătura cu cazul fetei disparute.

Insa raspunsul politiei este unul halucinant, nu numai ca n-au vrut sa ia in seama ca e declarat femeia, i-a mai si spus sa stea linistita si sa-si vada de treburile ei.

„Doamnă, culcaţi-vă liniştită. Sunt maşinile Poliţiei. Nu le mai păziţi, doamnă! Nu trebuie să staţi dumneavoastră trează ca să o găsim pe fata” ar fi fost dialogul halucinant dintre vecina si politistul de serviciu, potrivit sursei citate.

Socant! E ireal ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi. Ancheta scoate la suprafata monstruozitati comise de criminalul de la Caracal

Gheorghe Dinca, zambet malitios la plecarea de la Tribunalul Dolj. Imaginea a starnit revolta

Este principalul suspect in dosarul in care este acuzat de viol si trafic de minori, insa nu de omor. Ceea ce a infuriat pe toata lumea a fost zambetul malitios aratat in timo ce cobora scarile Tribunalului Dolj, dupa ce a aflat ca a fost arestat preventiv.

Imaginile au fost surprinse de fotograful Bogdan anescu, pentru agentia InquamPhotos iar barbatul nu a raspuns cand a fost intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care zambeste si nu a facut nicio declaratie.

Vezi imaginea revoltatoare AICI.

Publicat: 28 iul. 2019, 09:43 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×