S-au gasit noi probe ce-l incrimineaza pe Gheorghe Dinca: „Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipita gura”

Publicat: 28 Jul. 2019, 13:02 Ciao.ro

Au inceput sa apara din ce in ce mai multe probe incriminatorii impotriva lui Gheorghe Dinca.

S-au gasit noi probe ce-l incrimineaza pe Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a vorbit in direct la Antena3 si a spus ca „s-au gasit fire de par in masina”.

„Sunt probe de ADN care corespund ADN-ului Alexandrei în mașina acestui nenorocit. Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura.

S-au gasit noi probe ce-l incrimineaza pe Gheorghe Dinca

S-au gasit noi probe ce-l incrimineaza pe Gheorghe Dinca

Probele ADN cu privire la ce s-a întâmplat în casă nu știu când vor veni, dar faptul că se confirmă că fata a fost în mașina acestui monstru e pentru mine un lucru care mă doare foarte mult”, a spus Alexandru la „News Magazine”.

S-au gasit oase de om in curtea lui Gheorghe Dinca

Legistii au confirmat ceea ce suspectau anchetatorii, si anume ca oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca sunt de om iar hainele, bijuteriile si firele de par descoperite in masina si casa suspectului sunt ale Alexandrei.

Este deja a treia zi de perchezitii in casa groazei insa anchetatorii cauta in continuare probe. La fata locului se afla si suspectul.

Cu ajutorul noilor probe descoperite pot fi aduse noi acuzatii, cum ar fi cea de omor deosebit de grav, insa va fi nevoie sa fie facute noi teste pentru a stabili identitatea victimei, pentru ca oasele umane gasite sunt alterate.

Publicat: 28 Jul. 2019, 13:02 Ciao.ro
Pe aceeași temă