Criminalul din Caracal a vorbit pentru prima oara in cazul Alexandrei: „Nu stiu daca i-am deranjat pe vecini”

Publicat: 28 iul. 2019, 10:07 Autor: Simona Ciao.ro
Criminalul din Caracal a vorbit pentru prima oara in cazul Alexandrei: Nu stiu daca i-am deranjat pe vecini

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii Alexandrei, a fost dus ieri la tribunal pentru arestarea preventiva.

Criminalul din Caracal a vorbit pentru prima oara in cazul Alexandrei. Barbatul neaga orice acuzatie si chiar sustine ca nu o cunoaste pe Alexandra si ca nu a intalnit-o niciodata.

„Dețin un autoturism marca Renault Megane de aproximativ doi ani de zile. Joi, în data de 25.04.2019, la ora 07.30 am fost în oraș, la piață, cu autoturismul și am cumpărat niște roșii. M-am apucat de lucru apoi, dezmembrare de motoare, piese și utilizarea cuprului și aluminiului obținut pentru vânzare.

Criminalul din Caracal a vorbit pentru prima oara in cazul Alexandrei

Gheorghe Dinca, zambet malitios la plecarea de la Tribunalul Dolj.

Le-am încărcat în saci și în camioneta marca Fiat 4×4. Asta a durat până la ora 21.00-22.00. Am dat foc la niște haine ca să mă protejez de țânțari. Le-am lăsat fumegând. Cred că în jur de ora 20.00 am făcut focul.

Nu știu dacă i-am deranjat pe vecini. Și ei fac fum în curte. Nu am mai plecat cu mașina de acasă. După aceea m-am culcat și m-am trezit la ora 06.00, când au venit polițiștii la percheziție” au fost cuvintele lui Gheorghe Dinca, potrivit antena3.ro.

Insa procurorii DICOT au spus ca atat in cazul Alexandrei dar si in cel al Luizei „s-a constatat acelaşi modus operandi (răpire a unei persoane de sex feminin tânără, pieton ce apela la serviciile automobiliştilor ocazionali, inclusiv apeluri telefonice adresate membrilor familiei victimei prin care s-a încercat liniştirea lor sau inducerea unei piste false), precum şi împrejurările de timp şi de loc”.

Gheorghe Dinca, zambet malitios la plecarea de la Tribunalul Dolj. Imaginea a starnit revolta

Este principalul suspect in dosarul in care este acuzat de viol si trafic de minori, insa nu de omor. Ceea ce a infuriat pe toata lumea a fost zambetul malitios aratat in timp ce cobora scarile Tribunalului Dolj, dupa ce a aflat ca a fost arestat preventiv.

Imaginile au fost surprinse de fotograful Bogdan anescu, pentru agentia InquamPhotos iar barbatul nu a raspuns cand a fost intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care zambeste si nu a facut nicio declaratie.

Vezi imaginea revoltatoare AICI.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Publicat: 28 iul. 2019, 10:07 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×