Bunicul Luizei a lansat o ipoteza exploziva: „E o retea, retea de trafic de organe”

Publicat: 28 Jul. 2019, 14:40 Ciao.ro
Bunicul Luizei a lansat o ipoteza exploziva: „E o retea, retea de trafic de organe”

Bunicul Luizei Melencu, tanara de 19 ani care a disparut aum trei luni, a facut o declaratie socanta.

Bunicul Luizei a lansat o ipoteza exploziva. El este cel care a vorbit ultima data cu Luiza, fata de 19 ani venita la mijlocul lunii aprilie in Caracal pentru a retrage de la bancomat o suma de bani.

Adolescenta i-a spus la telefon ca nu a putut sa retraga baniisi ca se intoarce acasa, fiind si ultimul ei apel. Dupa o ora, bunicul a sunat-o, insa fata nu i-a rmai raspuns.

Bunicul Luizei a lansat o ipoteza exploziva

Bunicul Luizei a lansat o ipoteza exploziva

Acesta a declarat ca dupa tot ce s-a descoperit in casa criminalului din Caracal, mai mult c sigur este vorba despre o retea de trafic de organe.

„Cărăuş plătit, asta este. Nu e capabil ăsta să decimeze un om, să-i oprească un organ. Pe-ăsta l-au pus în faţă, pe nenorocitul ăsta, nu-l ajută pe-ăsta mintea, altele sunt…, alte interese. E o reţea, reţea de trafic de organe” a spus bunicul Luizei, potrivit Adevarul.

Mama Luizei a spart tacerea despre politistii din Cosoveni: „Repetau intr-una, pana cand am dus cazul la DIICOT, ca a plecat cu un Făt-Frumos”

Mama acesteia a spus ca bunicii fetei au inceput sa se ingrijoreze in ziua disparitiei fetei pentru ca fata nu obisnuia sa intarzie atunci cand pleca de acasa si raspundea mereu la telefon.

Matusa Luizei a declarat ca a doua zi dupa disparitia acesteia bunicul a primit un apel in care era informat de un abrbat ca fata este bine.

Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata. Este cealalta fata disparuta la Caracal

Mama Luizei blameaza modul in care au actionat politistii fiidnca nu au avut nici concret la mana si nicio pista, astfel ca a facut demersuri pentru ca dosarul de disparitie sa fie preluat de DIICOT dupa ce politistii din Cosoveni i-au spus ca fata ar putea fi plecata cu un iubit.

„Întâi am mers la Coşoveni. După două luni ne-am dus la DIICOT Craiova, eu am contactat o avocată şi m-am dus personal la Craiova şi apoi DIICOT-ul a preluat cazul.

S-au gasit noi probe ce-l incrimineaza pe Gheorghe Dinca: „Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipita gura”

Dânşii au spus că m-am dus cam târziu, în iunie, deja trecuseră două luni şi jumătate de când dispăruse Luiza, de pe 14 aprilie. M-am dus cam târziu, nu ştiam despre ce e vorba, nu cunoşteam procedurile”, a spus aceasta, potrivit hotnews.ro.

Gheorghe Dinca, zambet malitios la plecarea de la Tribunalul Dolj. Imaginea a starnit revolta

Publicat: 28 Jul. 2019, 14:40 Ciao.ro
Pe aceeași temă