Procurorii au vrut să-l audieze încă de joi pe Mario Iorgulescu pentru a-l pune sub învinuire

Publicat: 23 sept. 2019, 14:25 Autor: D. C. Ciao.ro

Aceștia s-au deplasat încă de joi la spital pentru a-l audia pe Mario Iorgulescu și pentru a fi pus sub învinuire.

Procurorii au vrut să-l audieze încă de joi pe Mario Iorgulescu, însă medicii au precizat că nu este indicat, deoarece nu îi permite starea de sănătate, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că procurorii au vrut încă de joi să-l audieze pe Mario Iorgulescu în dosarul deschis în urma accidentului rutier, însă medicii nu au permis procedura, deoarece starea de sănătate a tânărului nu permitea acest lucru. Mario Iorgulescu ar fi urmat să fie pus sub învinuire.

Procurorii au vrut să-l audieze încă de joi

Ce sumă cere drept despăgubire familia tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Medicii de la Spitalul Elias au anunțat că, la cererea familiei și contrar recomandărilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, luni dimineață, la un spital din străinătate.

Parchetul încă nu a fost informat oficial cu privire la transferul lui Mario Iorgulescu, însă tânărul putea părăsi țara deoarece nu există nicio măsură preventivă pe numele lui, arată aceleași surse.

Acum două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. Starea sa este, în continuare, gravă.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. Fiul președintelui LPF a rămas și fără permisul de conducere în urma accidentului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Decizia a fost luată având în vedere complexitatea cauzei.

Publicat: 23 sept. 2019, 14:25 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×