O fetiță de 11 ani din Dâmbovița a murit sugrumată. Suspectul ar fi un cetățean olandez

Publicat: 23 Sep. 2019, 12:10 Life
O fetiță de 11 ani din Dâmbovița a murit sugrumată. Suspectul ar fi un cetățean olandez

Medicii legiști au stabilit că fetița de 11 ani din Dâmbovița dată dispărută vineri și găsită moartă a murit sugrumată.

O fetiță de 11 ani din Dâmbovița a murit sugrumată. Au apărut și imagini din localitatea Gura Șuții cu mașina închiriată de principalul suspect, un cetățean olandez. Surse din anchetă spun că mașina circula haotic.

Medicii legiști au stabilit că moartea fetiței nu a fost cauzată de lovituri, ci copila a fost sugrumată, au declarat surse judiciare corespondentului MEDIAFAX.

O fetiță de 11 ani din Dâmbovița a murit sugrumată

Politistii au dat de urma tinerelor disparute!

„Cauza morții a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci ștrangulării. A fost ștrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violență pe corp, iar după deces a fost și mușcată de animale sălbatice”, au spus sursele citate.

Principalul suspect este un cetățean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit sâmbătă România la bordul unui avion. Mașina pe care a închiriat-o acesta a fost în zona din care a dispărut copila și „a întârziat pe traseu aproximativ 30 de minute”. Olandezul are antecedente penale.

Surse din anchetă spun că în urma reconstituirii traseului a reieșit că olandezul a circulat cu mașina în mod haotic, în scopul de a căuta ceva, fiind „un comportament caracteristic unui pedofil”.

Fata de 11 ani din localitatea Gura Suții nu a mai ajuns acasă vineri de la școală, iar duminică a fost găsită moartă, pe un câmp din comuna Produlești.

Potrivit anchetatorilor, fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

„Datele de urmărire penală indică la acest moment și fără niciun fel de dubiu ne idică faptul că fetița la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viață. Există o certitudine.

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a declarat prim-procurorul Mihai Dincă, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița

Publicat: 23 Sep. 2019, 12:10 Life
Pe aceeași temă