Pisicile la gratar, noua delicatesa in Indonezia. Cruzimea nu are limite!

Publicat: 05 sept. 2018, 16:44 Autor: Simona Life

Indonezia socheaza din nou!A aparut un nou clip video care arata pisici si caini pregatite pe gratar.

Asta in pofida faptului ca a fost dat ordin pentru a se stopa vinderea carnii de caine si pisica. Filmarea ne arata comerciantii care cu sange rece chinuie animalele pana la moarte, iar asta in fata privitorilor socati intr-o „piata extrema” din Tomohon, un oras din provincia Sulawesi de Nord.

Militantii ingroziti care se lupta ca sa puna sfarsit acestei industrii barbare sustin ca unele dinre animale erau inca in viata atunci cand au fost aruncate in flacari. Potrivit organizatiilor de caritate, in luna februrie, oficialii primariei Tomohon au promis sa puna capat vanzarii si sacrificarii cainilor si pisicilor.

Luna trecuta, Indonezia a declarat ca pregateste,de asemenea, un regulamentpentru interzicerea comertului cu carne provenita de la animalele de companie si cele exotice.

In ciuda garantiior date de Guvern, imaginile recent aparute arata barbati care tin pisicile cu capul in jos, legate de picioare, asta inainte de a folosi bete cu care le bat pana cand acestea mor.

Pisicile la gratar, noua delicatesa in indonezia. Cruzimea nu are limite!

Pisicile la gratar, noua delicatesa in indonezia. Cruzimea nu are limite!Aceste clipuri ne arata si caini, unii deja cu rani la nivelul capului, cuibariti in custi, in timp ce muncitorii trag de animale pana incep sa urle si le bat cu bate, asta in timp ce vizitatorii privesc, uneori fiind si copii de fata.

Pisicile la gratar, noua delicatesa in indonezia. Cruzimea nu are limite!

Animalele sunt apoi arse, pentru a se elimina tot parul, urmand ca apoi sa fie macelarite si vandute. Exista o presiune tot mai mare asupra tarii pentru a scoate în afara legii aceasta industrie.

Pisicile la gratar, noua delicatesa in indonezia. Cruzimea nu are limite!Mai mult de 90 de celebritati, printre care Cameron Diaz, Simon Cowell si Ellen DeGeneres, au semnat o scrisoare prin care i-au cerut presedintelui Joko Widodo sa actioneze.

Pisicile la gratar, noua delicatesa in indonezia. Cruzimea nu are limite!Nu exista date referitoare la cantitatea de carne de caine consumata in Indonezia, insa studiul din 2015, citat de ministerul agriculturii, a aratat ca aproximativ 730.000 de caini intra in fiecare an in capitala din Jakarta, din West Java, pentru consum.

Prin comparație, in apropiere de Vietnam se consuma cinci milioane de caini in fiecare an, conform Asia Canine Protection Alliance.

Publicat: 05 sept. 2018, 16:44 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă