Bendeac si Vlad Dragulin fac caterinca totala de Dorian Popa! “Nu stiu Johnule ce e pe partea ailalta! Fac triceps azi?” VIDEO

Publicat: 05 sept. 2018, 15:43 Autor: D. C. Vedete

Astia doi sunt tari de tot pe mistouri, iar Dorian Popa era si o “prada” usoara. Filmuletul e la finalul articolului.

Bendeac si Vlad Dragulin fac caterinca totala de Dorian Popa! In noul sezon X Factor Mihai Bendeac si Vlad Dragulin sunt noii prezentatori si se pare ca se simt foarte bine in rolul lor.

Cei doi actori l-au luat la tinta in ultima editie pe Dorian Popa care este si el la randul lui vedeta Antena 1 si participa chiar in perioada asta la “Ultimul Trib” emisiune ce este filmata in Madagascar.

Principala tema de discutie dintre ei doi este faptul ca Dorian Popa este mereu “fericit” si ca nu-si prea pune deloc intrebari in viata. Vlad Dragulin chiar a reusit sa-l imite putin pe Dorian Popa in modul lui caracteristic, facandu-l pana si pe Bendeac sa rada in hohote.

Cei doi au luat in deradere si vlogurile pe care Dorian Popa le face zilnic si la final l-au ironizat si pentru muschii lui.

Bendeac si Vlad Dragulin fac caterinca totala de Dorian Popa!

“As vrea sa pot sa fiu asa ca Dorian Popa. Sa fiu asa fericit tot timpul. Asa sa nu ai nicio problema in viata asta, in momentul in care nu-ti pui intrebari.

Eu cred ca isi pune foarte multe intrebari, numai ca este o diferenta, Dragulin, intre unul ca mine care zice „Doamne, ce e dupa moarte?” si dupa aia 3 ore nu sunt om, si alta e Dorian Popa care zice ?” l-a ironizat Mihai Bendeac.

“Johnule, ce-o fi dupa moarte. Nu stiu, Johnule, dar treaba misto e ca inca mai traiesc, ma mai bucur, Johnule, de ce e pe aici si vad, Johnule, ce-o fi pe partea ailalta. Hatz Johnule, hatz!”, a fost si modul in care Dragulin l-a imitat pe Dorian Popa.

“Eu cred ca isi pune foarte multe intrebari si foarte multe probleme….fac triceps azi, fac…?” a fost modul in care cei doi au terminat dialogul despre Dorian Popa.

Publicat: 05 sept. 2018, 15:43 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă