Momentul in care Printul Charles a facut-o pe Printesa Diana sa se simta ca ultimul om! Comentariul dezgustator pe care l-a facut imediat dupa ce ea a nascut!

Publicat: 05 Sep. 2018, 14:39 News 3

Detaliul nestiut despre casnicia lor care se pare ca a declansat sfarsitul. El isi dorea foarte mult o fetita si nu si-a ascuns dezamgirea.

Momentul in care Printul Charles a facut-o praf pe Printesa Diana. Apar detalii noi despre relatia de cuplu dintre Printul Charles si Printesa Diana. Toata lumea stie deja ca intreaga lor casnicie nu a fost una fericita dar amploarea dezastrului abia acum incepe sa fie cu adevarat inteleasa.

Momentul descris mai jos este chiar momentul in care Printesa Diana, exact cu cuvintele ei, l-a descrisi ca fiind momentul care a facut-o sa isi doreasca sa nu mai faca parte din aceasta casnicie.

Desi s-au despartit oficial in 1996 problemele au aparut mult mai devreme iar episodul nasterii lui Harry, cel de-al doi-lea fiu al lor, a fost cel care a distrus definitiv relatia dintre ei.

Pe toata perioada cat a fost gravida, Diana i-a ascuns lui Charles sexul copilului pentru ca stia ca el isi dorea extrem de mult ca cel de-al doilea copil al lor sa fie o fetita. Pentru ca il aveau deja pe William, Charles a tot sperat pe toata durata sarcinii ca cel de-al doi-lea copil sa fie o fetita.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Sep. 2018, 14:39 News 3
Pe aceeași temă