Brad Pitt si Jennifer Aniston au fost plecati in vacanta! Ce au facut cele doua staruri impreuna, in vila lui George Clooney

Publicat: 05 sept. 2018, 14:05 Autor: madalina m. Vedete

Brad Pitt si Jennifer Aniston au petrecut impreuna momente de vacanta.

De asemenea, George Clooney le-ar fi lasat la dispozitie celor doi vila sa de vacanta. Actorii americani Brad Pitt si Jennifer Aniston au mers in Italia, iar in prezent exista zvonuri despre o posibila impacare.

Actrita de afla deja in Italia, de la sfarsitul lunii august, pentru filmarile urmatorului film in care va aparea alaturi de Adam Sandler, in rol principal. Pelicula poarta denumirea de „Murder Mystery”.

Brad Pitt si Jennifer Aniston au fost plecati in vacanta!

In apropierea locului in care s-au desfasurat filmarile pentru noul film in care apare Jennifer Aniston se afla si vila lui George Clooney. Acesta locuieste foarte aproape de Lacul Como, din Italia.

Brad Pitt si Jennifer Aniston s-ar fi intalnit acolo, cata vreme au fost in vacanta, prin Europa. Cei doi au petrecut cateva zile impreuna si exista zvonuri despre o posibila impacare, insa niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Totodata, cele doua vedete de la Hollywood au divortat in anul 2005, dupa un mariaj de 5 ani. Brad Pitt a trecut prin momente foarte dificile dupa ce s-a despartit de Angelina Jolie. Lupta pentru custodia copiilor nu a fost una usoara, iar costurile separarii s-au resimtit si ele pe deplin.

Brad Pitt si Jennifer Aniston au fost plecati in vacanta!

Brad Pitt si Jennifer Aniston ar fi petrecut momente impreuna, in Italia. Actorul a decis sa se relaxeze dupa perioada grea din viata lui si a mers la vila din apropierea Lacului Como, ce apartine prietenului sau, George Clooney.

Acesta ar fi fost insotit si de una dintre fiicele sale, Shiloh, care in continuare se simte foarte afectata de divortul parintilor sai. Vizita actritei de 49 de ani a reprezentat o reala surpriza. Ea se afla la Milano pentru filmarile noului film.

La randul sau, actrita a profitat de momentele din nordul Italiei si a petrecut cateva zile de maxima relaxare in vila lui George Clooney. Brad Pitt si Jennifer Aniston au mai fost vazuti impreuna, iar ultima lor intrevedere a avut loc in Londra.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 05 sept. 2018, 14:05 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă