Ultima locuință a devoratoarei de case de la Hollywood: Jennifer Aniston

Publicat: 29 Nov. 2017, 23:00 Vedete

Ce știți despre Jennifer Aniston, dacă vă întrebăm repede așa? Că a fost iubita lui Brad Pitt în mezozoic și c-a jucat în serialul Friends în cuaternar și că este o actriță talentată, nu-i așa? Foarte bine, de astăzi o să știți o a patra chestie despre actriță: anume, că este pasionată de arhitectură și real estate și are o super-casă în Beverly Hills.

Cam câtă băutură îți trebuie lângă casă ca să poți trece peste despărțirea de Brad Pitt

Casa a fost cumpărată de Jen în 2012, când presa de peste ocean scria că a plătit pentru ea 21 de milioane, cu banii jos și bula imobiliară sus. Nu vă faceți griji, însă, că n-a ieșit în pierdere, pentru că pe aia veche o vânduse cu fix dublul sumei, 42 de milioane de dolari, sumă pe care a cerut-o la acel nivel în mod special, deoarece tocmai împlinise 42 de toamne. Încă de când a fost cumpărată, în 2012, reședința era ultimul răcnet și o locuință de vis.

Ferma din Los Angeles Ferma din Los Angeles

Creată în 1965 de celebrul arhitect Quincy Jones, proprietatea a venit la pachet cu mai mult de trei acri de pământ, niște super panorame cu oceanul și orașul, o casă de oaspeți, o pivniță special pentru vinuri și, desigur, o podgorie, pentru că șocul ăla emoțional de a fi părăsită în plină căsnicie fericită de cel mai sexy bărbat de la Hollywood trebuie înecat cu multe sticle de vin. Sigur, suntem răi. Pentru că povestea de dragoste dintre cei doi chiar e traumatizantă, pentru ea cel puțin.

Conform celebrului scriitor de biografii de vedete Ian Halperin, Jen a pierdut două sarcini, în 2003 și 2004, când încă era soția lui Brad. Cei doi se cunoscuseră în 1998 și s-au căsătorit în 2000, devenind unul dintre cuplurile cele mai îndrăgite de la Hollywood. În 2004, însă, Brad Pitt filmează infamul ”Domnul și doamna Smith”, cu Angelina Jolie în celălalt rol principal, și se îndrăgostește ca un cățeluș de colegă-sa. În ianuarie 2005, o Jennifer distrusă anunța oficial un divorț despre care se scria de multișor deja. Câteva luni mai târziu, un jurnalist exagerat de curios îi cere părerea legat de faptul că Angelina Jolie era deja însărcinată cu primul copil biologic al noului mega-cuplu, Shiloh Nouvel pe viitorul său nume. La auzul veștii că omul pe care încă îl iubea va deveni tată și nu se va întâmpla cu ea asta, Jennifer Aniston izbucnește într-un plâns tăcut, cu sughițuri, și nu reușește să mai articuleze nimic timp de minute bune.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Nov. 2017, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă