Ultima locuință a devoratoarei de case de la Hollywood: Jennifer Aniston

Publicat: 29 nov. 2017, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Ce știți despre Jennifer Aniston, dacă vă întrebăm repede așa? Că a fost iubita lui Brad Pitt în mezozoic și c-a jucat în serialul Friends în cuaternar și că este o actriță talentată, nu-i așa? Foarte bine, de astăzi o să știți o a patra chestie despre actriță: anume, că este pasionată de arhitectură și real estate și are o super-casă în Beverly Hills.

Cam câtă băutură îți trebuie lângă casă ca să poți trece peste despărțirea de Brad Pitt

Casa a fost cumpărată de Jen în 2012, când presa de peste ocean scria că a plătit pentru ea 21 de milioane, cu banii jos și bula imobiliară sus. Nu vă faceți griji, însă, că n-a ieșit în pierdere, pentru că pe aia veche o vânduse cu fix dublul sumei, 42 de milioane de dolari, sumă pe care a cerut-o la acel nivel în mod special, deoarece tocmai împlinise 42 de toamne. Încă de când a fost cumpărată, în 2012, reședința era ultimul răcnet și o locuință de vis.

Ferma din Los Angeles Ferma din Los Angeles

Creată în 1965 de celebrul arhitect Quincy Jones, proprietatea a venit la pachet cu mai mult de trei acri de pământ, niște super panorame cu oceanul și orașul, o casă de oaspeți, o pivniță special pentru vinuri și, desigur, o podgorie, pentru că șocul ăla emoțional de a fi părăsită în plină căsnicie fericită de cel mai sexy bărbat de la Hollywood trebuie înecat cu multe sticle de vin. Sigur, suntem răi. Pentru că povestea de dragoste dintre cei doi chiar e traumatizantă, pentru ea cel puțin.

Conform celebrului scriitor de biografii de vedete Ian Halperin, Jen a pierdut două sarcini, în 2003 și 2004, când încă era soția lui Brad. Cei doi se cunoscuseră în 1998 și s-au căsătorit în 2000, devenind unul dintre cuplurile cele mai îndrăgite de la Hollywood. În 2004, însă, Brad Pitt filmează infamul ”Domnul și doamna Smith”, cu Angelina Jolie în celălalt rol principal, și se îndrăgostește ca un cățeluș de colegă-sa. În ianuarie 2005, o Jennifer distrusă anunța oficial un divorț despre care se scria de multișor deja. Câteva luni mai târziu, un jurnalist exagerat de curios îi cere părerea legat de faptul că Angelina Jolie era deja însărcinată cu primul copil biologic al noului mega-cuplu, Shiloh Nouvel pe viitorul său nume. La auzul veștii că omul pe care încă îl iubea va deveni tată și nu se va întâmpla cu ea asta, Jennifer Aniston izbucnește într-un plâns tăcut, cu sughițuri, și nu reușește să mai articuleze nimic timp de minute bune.

Schimbă prietenii ca pe șosete și casele ca pe… în fine, ați înțeles voi

De altfel, faptul că Jen tot schimbă casele de atunci este pus de mulți tot pe seama dorinței ei de a se rupe de trecutul care-i cauzează amintiri dureroase. Știți că, în general, femeie care când trece printr-o perioadă mai nasoală își cumpără o pereche de pantofi și viața îi pare mai frumoasă? Ei, actrițele de la Hollywood sunt tot așa, numai că ele își cumpără direct o casă. Ultima achiziție, cea despre care veți citi mai jos, a fost făcută cu gândul de a deveni casa de vis pentru Jen și ultimul bărbat din viața ei, Justin Theroux.

Cei doi s-au căsătorit în 2015, ocazie cu care Justin s-a văzut nevoit să se mute în super-casa cumpărată de Jennifer, casă pentru care actorul a schimbat New York-ul cu Los Angeles-ul. Regretele sunt însă zero. Recent, Theroux a declarat în presă că au fost doi ani minunați de căsnicie și că viața în Los Angeles e mult mai plăcută decât cea la New York, ”mai ales că vremea e de vr’o mie de ori mai frumoasă”. De menționat și că, până la Theroux, Aniston s-a refugiat în brațele multor actori celebri, fără ca vreunul să-l poată înlocui cu succes pe Brad cel Veșnic, până acum. Imediat după Pitt, Jen a mai avut relații scurte și nedureroase cu Vince Vaughn, Orlando Bloom, Owen Wilson, Aaron Eckhart, John Mayer și omniprezentul Gerard Butler, bărbatul cu care a avut o relație aproape orice femeie pe care o cunoaștem, desigur.

Casă, scumpă casă

Casa din Hawaii
Casa din Hawaii

Știm, știm, vreți mai multe despre casă. De notat că super-reședința din Bel Air a fost renovată recent, timp în care cuplul de tineri căsătoriți a locuit în chirie, ca orice tineri de 48 (ea) respectiv 45 (el) aflați la început de drum. Ah, și prin ”renovare” nu înțelegem doar pus gresie și faianță. Suficient să vă spunem că, după renovarea mult-trâmbițată, casa celor doi era cu 1500 de metri pătrați mai mare. Cum sunt doar ei, porumbeii, patru dormitoare le ajung, pentru că au preferat să investească mai mult în activități de zi decât cele de noapte, mai ales că na, au și ei o vârstă și deja noaptea tinde să devină mai puțin importantă.

Piscina, de pildă, e superbă, de poți să juri că te-ai teleportat din arida Californie direct într-un resort de lux din Hawaii. Verdeața care te înconjoară peste tot este, de altfel, foarte importantă pentru cei doi soți crescuți printre betoanele New York-ului. Casa este așezată pe o coastă foarte accentuată din zona Bel-Air (Los Angeles, desigur), de-ai putea să juri că plutește deasupra dealului, într-o priveliște care ne amintește de un film clasic: North by Northwest. Aproape toate camerele au ferestre uriașe, din tavan până-n podea, și, zice gura presei, aproximativ 8000 de locuri doar pentru stat jos (!), să tot dai petreceri pentru ”Friends”.

Ferma din Los Angeles
Ferma din Los Angeles

Camerele pentru oaspeți sunt și cele mai frumoase din punct de vedere al priveliștei, cu o panoramă pur și simplu perfectă a Los Angelesului ușor vizibilă din oricare unghi al unui living imens, prin fereastra tip Star Trek, adică una care ține loc de un perete întreg. Jennifer e pur și simplu îndrăgostită de propria casă, despre care spune că ”vibrează de la dragostea care a și creat-o”.

Casa și design-ul își ei propun să imite stilul anilor ’70. Un alt motiv pentru care Jennifer e obsedată de case? Ea însăși a dezvăluit, într-un interviu acordat chiar în această toamnă, că a locuit la un moment dat într-o casă bântuită din Laurel Canyon (un cartier tot din L.A.), unde ”sertarele se deschideau singure, aparatele care funcționau pe bază de electricitate se aprindeau și se opreau din senin, iar lucruri zburau de pe rafturi fără să fie purtate nici măcar de o adiere de vânt. Tot Jen a dezvăluit că primul proprietar al casei și-ar fi omorât iubita chiar în reședință, împingând-o de pe balcon. Ei, mai aveți chef să stați la Los Angeles acum, când știți că au case bântuite șmecherii ăia?

 

Publicat: 29 nov. 2017, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă