Smiley tocmai a lansat o piesa dementiala! “Aprinde scanteia” este piesa pe care o vei fredona non-stop toamna asta! VIDEO

Publicat: 05 Sep. 2018, 15:05 Vedete

Nu mai astepta pana o sa o auzi la radio, dai play acum si sigur o sa iti ramana in cap refrenul asta. E o melodie pentru copilul din tine!

Smiley tocmai a lansat o piesa dementiala! “Aprinde scanteia”. Smiley este unul dintre cei mai buni artisti ai momentului din Romania si asta stie deja toata lumea. Fiecare dintre piesele lui au un mesaj si un stil nou astfel incat mereu cand lanseaza o melodie noua nu seamana cu nimic din ce l-ai mai auzit cantand.

Are putine concerte, munceste foarte mult in studio si cauta mereu alti muzicieni aproape la fel de talentati ca el si se pare ca reuseste sa faca o treaba foarte buna pentru ca tocmai a scos o noua piesa pentru care garantam ca va fi hit.

Smiley tocmai a lansat o piesa dementiala! “Aprinde scanteia”

“Aprinde scanteia” este o piesa care exact ce spune in titlu iti va face. Melodia este un featuring cu Dorian, o alta descoperire de-a lui Smiley si suna extraordinar de bine. Gasesti melodia la finalul articolului.

“Aprinde scanteia, se va face foc. Daca dai din coate se va face loc. Tu fa primul pas, nu e mult pana departe. Fi ce vrei sa fii, n-ai nimic de pierdut ca nu ai cum sa pierzi ce nu ai avut”, sunt o parte dintre versurile indemn ale piesei.

“Piesa asta celebreaza viata si libertatea fiecarui om de a-si urma visurile. E un moment de inspiratie pura pe care am vrut sa il impartasim cu voi cat mai repede.” a fost comentariul postat de Smiley pe Youtube la piesa “Aprinde scanteia” si este o descriere perfecta a melodiei.

Publicat: 05 Sep. 2018, 15:05 Vedete
Pe aceeași temă