Obiectul blestemat gasit de o femeie, imediat ce s-a mutat in casa noua! E socant ce semnifica

Publicat: 15 Jul. 2019, 09:14 Viral

Cea care a gasit obiectul cu pricina este o femeie din Australia. Aceasta a impartasit fotografiile in mediul online, spre socul tuturor.

Kerri Moran, din Brisbane, in Australia, a publicat mai multe poze socante. Obiectul blestemat pe care ea l-a gasit imediat ce s-a mutat in noua casa a venit la pachet cu mari semne de intrebare. Padurea blestemata din Botosani

Noua locatara a incercat la inceput sa gaseasca o explicatie logica pentru existenta acelui obiect pe proprietatea proaspat achizitionata. La inceput credea ca este vorba de vreun artefact si s-a bucurat. Dar la scurt timp si-a dat seama de adevar, si cu ajutorul internautilor.

Obiectul blestemat gasit in gradina!

Obiectul blestemat gasit de o femeie, imediat ce s-a mutat in casa noua

Concret, obiectul blestemat gasit de Kerri arata precum o minge realizata din ceramica. In partea superioara are sculptat un sicriu de mici dimensiuni, dar si alte simboluri cat se poate de stranii. Femeia a marturisit ca nu le-a mai vazut niciodata in viata ei, in alta parte.

Totodata, o parte a vasului din ceramica era ingropat in gradina noii case. Femeia din Australia se temea de ceea ce este mai rau, desi a povestit ca nu e o persoana superstitioasa. Prietenii sai i-au spus ca locuinta ar putea fi bantuita, dupa ce au vizitat-o. Acelasi avertisment a venit si din partea internautilor, odata ce pozele au ajuns pe Facebook.

Femeia a sustinut ca a scos din pamant ceea ce credea ca este o comoara. Dar utilizatorii de social media i-au spus ca este un semn foarte clar al unui blestem infiorator. „Am cumparat recent o casa veche si am scos obiectul din gradina. Credeam ca e valoros, ca poate fi o comoara.

N-am avut nici o idee despre ce este. Fiica mea uraste mingea de ceramica si spune ca are forte malefice. Este imensa si foarte grea”, a scirs Kerri pe Facebook. Cararea blestemata din Muntii Bucegi

Postarea ei a strans nu mai putin de 10.000 de comentarii, in doar cateva zile. Lumea a sfatuit-o sa arda sau sa ingroape obiectul blestemat. In orice caz, femeia a spus ca a luat toate masurile necesare, pentru a indeparta posibilul blestem.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 15 Jul. 2019, 09:14 Viral
Pe aceeași temă