O mama a nascut 6 copii in 9 minute. Sansele ca asta sa se intample erau de 1 la 5 miliarde! VIDEO

Publicat: 19 Mar. 2019, 10:27 Parenting

Mamica cu cei 6 copii a devenit instant vedeta in intreaga lume pentru cei 6 bebelusi ai sai pe care i-a adus pe lume fara nicio problema.

O mama a nascut 6 copii in 9 minute! Sextupletii au fost conceputi natural! O femeie din SUA tocmai a scris istorie dupa ce a reusit sa nasca cu bine 6 copii intr-un timp record. Toti cei 6 copii sunt perfect sanatosi si au greutate normala.

Thelma Chiaka a nascut 4 baieti si doua fete si a fost asistata la nastere de 4 medici si 2 asistente care s-au asigurat ca totul va decurge cat se poate de normal pentru situatia ei. Contractiile au inceput noaptea iar la ora 4:50 dimineata femeia era pregatita sa nasca.

O mama a nascut 6 copii in 9 minute VIDEO

In doar 9 minute, pana la ora 4:59 Thelma a reusit sa aduca pe lume toti cei 6 copii la maternitatea din Houston, Texas. Copiii cantareau intre 793 de grame si 1.3 kilograme si toti sunt stabili dar pentru ca medicii sa fie siguri ca se vor dezvolta normal au fost plasati in zona de terapie intensiva.

Sansele sunt demne de cartea recordurilor pentru ca erau o sansa din 4.7 miliarde ca o femeie sa nasca 6 copiii si mai ales intr-un timp atat de scurt. Ceea ce este cu atat mai socant este ca sextupletii au fost conceputi pe cale naturala. Potrivit statisticilor, o persoană are mai multe șanse să fie lovită de fulger sau să câștige la loto, decât să aibă sextupleți.

Publicat: 19 Mar. 2019, 10:27 Parenting
Pe aceeași temă